Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Έρχεται μία ανοικτή έκδοση του VW T-Roc το 2020


   Μετά την πρόσφατη αίτηση της Audi για να κατοχυρώσει τα πνευματικά δικαιώματα ενός μηχανισμού οροφής που προορίζεται για ανοικτά SUV μοντέλα, η Volkswagen έκανε μία επίσημη ανακοίνωση κατά τη διάρκεια συνάντησης στελεχών της που έγινε στα τέλη
Φεβρουαρίου, η οποία αφορούσε την δημιουργία μίας ανοικτής έκδοσης του T-Roc. Μάλιστα, εκτός από την παρουσίαση ενός σκίτσου του νέου αυτού μοντέλου, ανακοινώθηκε ότι η κατασκευή του “T-Roc Cabriolet” (ή όπως αλλιώς αυτό ονομαστεί τελικά) θα ξεκινήσει μέσα στο δεύτερο μισό του 2020 στο εργοστάσιο του γερμανικού ομίλου στο Osnabrück της Γερμανίας. Στο συγκεκριμένο εργοστάσιο, όπου απασχολούνται 2.300 εργαζόμενοι, είχε κατασκευαστεί το τελευταίο Golf Cabriolet, ενώ σήμερα κατασκευάζονται τα μοντέλα VW Tiguan και Porsche Cayman. Η έναρξη κατασκευής του ανοικτού T-Roc προϋποθέτει μία επένδυση της τάξης των 80 εκατ. ευρώ στις εγκαταστάσεις του συγκεκριμένου εργοστασίου.
   Με δεδομένο ότι η έναρξη της παραγωγής του ανοικτού T-Roc τοποθετείται στα τέλη του 2020, θα πρέπει να περιμένουμε την επίσημη παρουσίαση του μοντέλου παραγωγής στο τέλος του 2019 με αρχές του 2020. Άλλωστε, στόχος της Volkswagen είναι να αυξήσει τον αριθμό των  SUV μοντέλων της στα 20 μέχρι το 2020, κάτι που θα μεταφράζεται στο 40% της συνολικής γκάμας της τότε.

Πηγή: Carscoops

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου