Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Το επερχόμενο νέο hypercar της McLaren θα αποτελέσει το ταχύτερο μοντέλο στην ιστορία της




   H McLaren ανακοίνωσε και επίσημα πλέον ότι εξελίσσει ένα νέο της μοντέλο στο οποίο έχει δοθεί η κωδική ονομασία BP23. Η τελική του ταχύτητα θα μπορεί να φτάσει τα 391 χ.α.ώ., κάτι που θα το καταστήσει το ταχύτερο μοντέλο στην ιστορία της βρετανικής εταιρείας. Ο Διευθύνων
Σύμβουλος της McLaren κ. Mike Flewitt έχει ήδη ανακοινώσει ότι το BP23 θα παρουσιαστεί μέσα στο 2018, ενώ και τα 106 αυτοκίνητα που πρόκειται να κατασκευαστούν έχουν ήδη πουληθεί προς 1,8 εκατ. ευρώ το κάθε ένα από αυτά. Το νέο αυτό βρετανικό hypercar θα διαθέτει υβριδική τεχνολογία με απόδοση σίγουρα μεγαλύτερη των 903 ίππων του P1, ενώ το εσωτερικό του θα διαθέτει διάταξη τριών θέσεων.



   Η παραγωγή του BP23 θα ξεκινήσει προς το τέλος του 2019, κάτι που δίνει άπλετο χρόνο στους 106 μελλοντικούς ιδιοκτήτες προκειμένου να διαμορφώσουν και να εξοπλίσουν τα αυτοκίνητά τους σύμφωνα με το γούστο και τις απαιτήσεις τους, με τη βοήθεια, πάντα του Tμήματος MSO της McLaren. Η τελική του ονομασία του BP23 αναμένεται να είναι εμπνευσμένη από τις δύο σημερινές σειρές μοντέλων της βρετανικής εταιρείας, την Sport Series και την Super Series.


Πηγή: Carscoops

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου