Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

H επόμενη Alfa Romeo MiTo πιθανότατα να είναι ένα crossover μοντέλο


   Μετά από δέκα χρόνια παρουσίας της στις αγορές, η σημερινή γενιά της Alfa Romeo MiTo έχει φτάσει στη δύση της, κάτι που σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η ιταλική εταιρεία δεν φαίνεται να δοκιμάζει κάποιο πρωτότυπο επόμενης γενιάς της, δημιουργεί αρκετές αμφιβολίες για το
μέλλον του μοντέλου. Σύμφωνα, μάλιστα, με πρόσφατη δήλωση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Fiat Chrysler Automobiles κ. Sergio Marchionne στη Διεθνή Έκθεση της Γενεύης, ο ίδιος φαίνεται να ανέφερε ότι “αν υπάρξει μία Mito (στο μέλλον) δεν πιστεύω ότι αυτή θα έχει τη σημερινή της μορφή, αφού η αγορά των δίθυρων μοντέλων της Κατηγορίας Β δείχνει να συρρικνώνεται αρκετά”.

   Περισσότερες πληροφορίες πιθανότατα να δοθούν την 1η Ιουνίου φέτος, κατά την προγραμματισμένη επίσημη παρουσίαση της νέας στρατηγικής της Alfa Romeo. Με δεδομένο το ενδιαφέρον των καταναλωτών σήμερα για crossover και SUV μοντέλα, είναι πολύ πιθανόν το όνομα MiTo να δοθεί μετά την απόσυρση του σημερινού supermini από την γκάμα της ιταλικής εταιρείας, σε ένα μελλοντικό μικρό crossover.


Πηγή: AutoExpress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου