Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

Νέα ειδική έκδοση Abarth 124 GT με ανθρακονημάτινη σκληρή οροφή


   Στην φετινή Διεθνή Έκθεση της Γενεύης, θα παρουσιαστεί η ειδική έκδοση GT του roadster μοντέλου Abarth 124 Spider, με μεταξύ άλλων κυριότερο χαρακτηριστικό της την αφαιρούμενη σκληρή οροφή από ανθρακονήματα, η οποία ζυγίζει μόλις 16 κιλά. Εξωτερικά, το

Abarth 124 GT είναι βαμμένο στην ειδική για την έκδοση γκρι απόχρωση Alpi Orientali Grey και διαθέτει ιδιαίτερα ελαφρού κράματος ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών της ΟΖ, οι οποίες μειώνουν το βάρος του μοντέλου κατά 3 κιλά σε σχέση με την απλή έκδοσή του. Προαιρετικά οι υποψήφιοι αγοραστές του Abarth 124 GT μπορούν να επιλέξουν ματ μαύρο καπό κινητήρα και επενδύσεις ανθρακονημάτων στον πίσω αεροδιαχύτη και στους εξωτερικούς καθρέπτες.

   Ο υπερτροφοδοτούμενος MultiAir τετρακύλινδρος κινητήρας 1,4 λίτρων του Abarth 124 Spider διατηρείται και στην έκδοση GT που της χαρίζει τελική ταχύτητα 232 χ.α.ώ. και επιτάχυνση από στάση στα 100 χ.α.ώ. σε 6,8 δευτ. Αυτός μπορεί να συνδυαστεί, είτε με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων, είτε με αυτόματο Sports Sequential Esseesse κιβώτιο. Τον ανάλογο για την έκδοση ήχο αναλαμβάνει να εξασφαλίζει η εξάτμιση Record Monza με σύστημα διπλής λειτουργίας, το οποίο είναι ικανό να μεταβάλει τη ροή των καυσαερίων σύμφωνα με τις στροφές λειτουργίας του κινητήρα.

Πηγή: Abarth Media

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου