Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

Στην Γενεύη αποκαλύφθηκε μία αγωνιστική πρωτότυπη έκδοση του αναμενόμενου Toyota Supra (+video)

    Με τον ερχομό του νέου Supra να πλησιάζει, η Toyota θέλησε να δώσει στη δημοσιότητα ένα δείγμα γραφής από το επερχόμενο αναγεννημένο θρυλικό σπορ μοντέλο της. Έτσι, στη φετινή Διεθνή Έκθεση της Γενεύης αποκάλυψε στο περίπτερό της ένα πρωτότυπο που αφορά την
αγωνιστική έκδοση του μοντέλου. Πρόκειται για το GR Racing Supra Concept, από το οποίο αν αφαιρέσουμε τα αεροβοηθήματα και τα διάφορα πρόσθετα μέρη στο αμάξωμα, θα έχουμε αποκωδικοποιήσει σε μεγάλο βαθμό τη σιλουέτα του επερχόμενου Supra παραγωγής.



   Σε συζήτηση συντακτών του Autoblog με τον μηχανικό της Toyota κ. Tetsuya Tada, o οποίος τυγχάνει να είναι ο άνθρωπος πίσω από τα μοντέλα GT86 και Supra, κατά την παρουσίαση του πρωτότυπου μοντέλου, ο κ. Tada αποκάλυψε ότι το Supra παραγωγής θα εξοπλίζεται με έναν εξακύλινδρο εν σειρά υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα, ο οποίος, όμως, θα συνδυάζεται μόνο με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Επίσης, σύμφωνα με τον κ. Tada, το νέο Supra θα έχει χαμηλότερο κέντρο βάρους σε σχέση με το μικρότερο GT86 στο οποίο βασίζεται, ενώ έχει επιτευχθεί σε αυτό κατανομή βάρους σε αναλογία 50:50.






Πηγή: autoblog.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου