Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Ο οργανισμός Consumer Reports “χαντακώνει” τρία μοντέλα του ομίλου FCA (+video)


   O αμερικανικός οργανισμός αξιολόγησης νέων μοντέλων Consumer Reports ανακοίνωσε τα χειρότερα μοντέλα που πωλούνται στην αγορά των ΗΠΑ ανά κατηγορία για το 2018. Ανάμεσα σε αυτά “φιγουράρουν” τρία μοντέλα
του ιταλοαμερικανικού ομίλου Fiat Chrysler Automobiles, τα οποία τυχαίνει να πωλούνται και στην ευρωπαϊκή αγορά. Πρόκειται για τα Jeep Compass, Jeep Wrangler και Fiat 500L. Σύμφωνα με το CR, το Jeep Compass, αν και θεωρητικά θα μπορούσε να αποτελεί την καλύτερη επιλογή στην κατηγορία των μικρών SUV, παρόλα αυτά, αν κάποιος επιλέξει να το αγοράσει, “θα έχει κάνει την χειρότερη δυνατή επιλογή σε μια κατηγορία που ευτυχώς έχει πολλές επιλογές”.



   To… θάψιμο συνεχίζει για το Jeep Wrangler στην κατηγορία των μεσαίων SUV, το οποίο συγκέντρωσε την χαμηλότερη βαθμολογία στην κατηγορία του από το CR, ενώ το Fiat 500L επίσης “χτύπησε πάτο” στην κατηγορία των μικρών μοντέλων, λόγω της σφικτής ρύθμισης της ανάρτησης, του επίπεδου σχεδιασμού των καθισμάτων, της όρθιας θέσης οδήγησης, καθώς και της χαμηλής βαθμολογίας από τον οργανισμό ασφάλειας αυτοκινητοδρόμων IIHS των ΗΠΑ σε δοκιμές μπροστινών συγκρούσεων.




Πηγή: Consumer Reports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου