Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

Το πρώτο μοντέλο παραγωγής της Cupra είναι το Ateca των 300 ίππων


   Η Cupra, θυγατρική πλέον της Seat, αποκάλυψε επίσημα στην Διεθνή Έκθεση της Γενεύης το πρώτο της μοντέλο που θα διατεθεί στην αγορά. Πρόκειται για το μικρό SUV Ateca, το οποίο θα εξοπλίζεται με τον 2.0 TSI κινητήρα του VW Group με απόδοση 300 ίππων και 400 Nm ροπής

και ο οποίος θα συνδυάζεται με νέο εξελιγμένο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων. Με τη βοήθεια τετρακίνησης, που θα είναι στάνταρ στο Cupra Ateca, αυτό θα μπορεί να επιταχύνει από στάση στα πρώτα 100 χ.α.ώ. σε 5,4 δευτ., ενώ η τελική του ταχύτητα θα φτάνει τα 245 χ.α.ώ. Ο οδηγός θα μπορεί να επιλέξει μεταξύ έξι διαφορετικών ρυθμίσεων οδήγησης, Normal, Sport, Individual, Snow, Off-Road και CUPRA.



   Εξωτερικά, το Cupra Ateca θα ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες SEAT εκδόσεις του μικρομεσαίου αυτού SUV, από το πιο “άγριο” παρουσιαστικό του, το οποίο επιτυγχάνεται από τους νέους προφυλακτήρες, τις πλαϊνές ποδιές, την πίσω αεροτομή, καθώς και την νέα δικτυωτή γρίλια με το λογότυπο της Cupra. Επίσης, οι εξωτερικές επεμβάσεις περιλαμβάνουν τετραπλή απόληξη εξάτμισης, ζάντες 19 ιντσών και ματ αλουμινίου γραμματοσειρά της ονομασίας Cupra.





Πηγή: Carscoops

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου