Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

H Honda παρουσίασε το Jazz με crossover… αμφίεση


   Θέλοντας να ακολουθήσει τη “μόδα” της εποχής, η Honda παρουσίασε μία crossover έκδοση του supermini μοντέλου της. Πρόκειται για το Jazz X-Road, το οποίο έκανε το ντεμπούτο του στη φετινή Διεθνή Έκθεση της Γενεύης, με παρουσιαστικό που θυμίζει όχημα με εκτός δρόμου

δυνατότητες. Εξωτερικά, η έκδοση X-Road διαθέτει επιπρόσθετα των υπόλοιπων εκδόσεων του Jazz, μαύρα πλαστικά προστατευτικά στα τόξα των θόλων, ασημί βαμμένες προστατευτικές ποδιές στον εμπρός και πίσω προφυλακτήρα, καθώς και μαύρες πλαϊνές ποδιές. Οι 16 ιντσών ζάντες ελαφρού κράματος με σχεδιασμό δύο τόνων, αν και ενισχύουν τον δυναμικό χαρακτήρα του Jazz X-Road, σίγουρα δεν προσφέρονται για εκτός δρόμου κίνηση.



   Και με αυτά τα εμφανισιακά στοιχεία, αλλά και στην αναγραφή του λογότυπου “X-Road” στα πατάκια στο εσωτερικό, ολοκληρώνεται ο “crossover” χαρακτήρας του μοντέλου, κάτι που και η ίδια η Honda έσπευσε να διασαφηνίσει, όταν στην παρουσίασή του ανέφερε ότι αυτά συμβάλουν περισσότερο στην προστασία από “μερικές μικρές εκδορές και βαθουλώματα της ζωής”. Καμία αλλαγή δεν έχει γίνει και στον VTEC βενζινοκινητήρα των 1,3 λίτρων απόδοσης 103 ίππων που μπορεί να συνδυαστεί, είτε με μηχανικό, είτε με αυτόματο κιβώτιο.




Πηγή: Carscoops

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου