Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Το πρώτο τετράθυρο μοντέλο της AMG αποκαλύφθηκε στη Γενεύη (+videos)


   Μια πιο… οικογενειακή έκδοση απέκτησε το μοντέλο υψηλών επιδόσεων GT της Mercedes-AMG. Πλέον, πέραν των δύο ήδη διαθέσιμων αμαξωμάτων, της δίθυρης τετραθέσιας 2+2 θέσεων coupe έκδοσης και της ανοικτής διθέσιας roadster έκδοσης, η γερμανική εταιρεία παρουσίασε
και μία τετράθυρη coupe έκδοση. Πρόκειται για το πρώτο μοντέλο με τέσσερις πόρτες στην ιστορία της AMG, που μπορεί να φιλοξενήσει στο εσωτερικό του έως και πέντε επιβάτες. Αυτό εξοπλίζεται με τον ίδιο V8 twin-turbo κινητήρα χωρητικότητας 4,0 λίτρων, ο οποίος στην “απλή” έκδοση αποδίδει 576 ίππους και 800 Nm μέγιστης ροπής, ενώ στην έκδοση S αποδίδει 630 ίππους και 900 Nm μέγιστης ροπής. Το 4-θυρο coupe Mercedes-AMG GT S επιταχύνει από στάση στα πρώτα 100 χ.α.ώ. σε 3,2 δευτ., ενώ η τελική του φτάνει τα 315 χ.α.ώ.



   Οι σχεδιαστές του τετράθυρου GT κατάφεραν να διατηρήσουν τα χαρακτηριστικά της δίθυρης έκδοσης του μοντέλου, το οποίο διακρίνεται από το χαμηλό καπό του κινητήρα, το δυναμικό μπροστινό παρουσιαστικό και το μυώδες εξωτερικό παρουσιαστικό. Για αυτούς, μάλιστα, που θέλουν μία ξεχωριστή σπορ εμφάνιση, υπάρχουν διαθέσιμα τέσσερα προαιρετικά πακέτα εξωτερικών επενδύσεων. Πρόκειται για τα Night Package, Aerodynamics Package, καθώς και δύο διαφορετικά Carbon-Fibre Package.












Πηγή: Daimler

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου