Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

H BMW δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της στη Γερμανία να επιστρέψουν τα leasing πετρελαιοκίνητα μοντέλα της


 Μετά την πρόσφατη απόφαση του Ομοσπονδιακού Διοικητικού Δικαστηρίου της Γερμανίας που δίνει το δικαίωμα στις πόλεις Duesseldorf και Stuttgart να απαγορεύσουν την κυκλοφορία πετρελαιοκίνητων αυτοκινήτων και προκειμένου να καθησυχάσει τους πελάτες της,
η BMW ανακοίνωσε μία νέα της πρωτοβουλία που αφορά αυτούς που επέλεξαν diesel εκδόσεις μοντέλων της. Πιο συγκεκριμένα, όσοι έχουν συνάψει συμβόλαιο με την βαυαρική εταιρεία μακροχρόνιας μίσθωσης (Leasing) κάποιου εκ των πετρελαιοκίνητων μοντέλων της και διαμένουν σε απόσταση μικρότερη των 100 χλμ. από πόλη της Γερμανίας, όπου θα εφαρμοστεί απαγόρευση της κυκλοφορίας των diesel οχημάτων, η BMW δίνει σε αυτούς πλέον το δικαίωμα να επιστρέψουν το αυτοκίνητο στην εταιρεία, χωρίς καμία απολύτως χρέωση. Το νέο αυτό πρόγραμμα ονομάζεται Diesel Return Promise και θα ξεκινήσει να εφαρμόζεται στην Γερμανία από αυτήν την εβδομάδα.

   Με την κίνησή της αυτή, η BMW θέλει να ενισχύσει την εμπιστοσύνη των πελατών της προς την ίδια, δίνοντάς τους την δυνατότητα να αλλάξουν, αν το επιθυμούν, το αυτοκίνητο που ήδη χρησιμοποιούν. Η βαυαρική εταιρεία αναμένει να κατατεθεί σύντομα ειδική τροπολογία που να εξαιρεί από την σχετική απόφαση του Ομοσπονδιακού Διοικητικού Δικαστηρίου της Γερμανίας τα diesel οχήματα κατηγορίας Euro 6, αφού αυτά είναι ιδιαίτερα «καθαρά» ως προς τις εκπομπές τους, σε σχέση με αντίστοιχα παλαιότερης τεχνολογίας.


Πηγή: Motor1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου