Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

Με το Sport σασί του OPC το νέο Corsa GSi


   Μετά την πρόσφατη παρουσίαση του Insignia GSi, σειρά έχει το Corsa αποκτήσει και αυτό μία αντίστοιχη GSi σπορ έκδοση. Αυτή θα διατίθεται αποκλειστικά στο τρίθυρο αμάξωμα και θα εξοπλίζεται εξωτερικά με ειδικά στοιχεία που θα την κάνουν να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες
“απλές” εκδόσεις του Corsa. Μερικά από αυτά είναι μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, ειδική μάσκα με δικτυωτό πλέγμα, κόκκινης απόχρωσης καλύμματα στα δισκόφρενα, χρωμιωμένη απόληξη εξάτμισης και ζάντες ελαφρού κράματος σε μέγεθος έως και 18 ιντσών. Επίσης, η Opel έχει τοποθετήσει στο Corsa GSi μια πιο μεγάλη πίσω αεροτομή οροφής, η οποία δεν προσθέτει μόνο δυναμισμό στο παρουσιαστικό του, αλλά παράγει αναγκαία κάθετη δύναμη για την βελτίωση του κρατήματός του στο δρόμο.


   Αν και ένα από τα πιο βασικά στοιχεία σε μια σπορ έκδοση είναι ο κινητήρας, η Opel δεν έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμής κάτι σχετικά με τον κινητήρα που προορίζει για το Corsa GSi και την απόδοσή του. Πάντως, ένα από τα κυριότερα χαρακτηριστικά του τελευταίου θα είναι το πλαίσιο Sport που θα διαθέτει, δανεισμένο από την πιο σκληροπυρηνική OPC έκδοσή του.
   Η Opel δεν δημοσίευσε εικόνες από το εσωτερικό του Corsa Gsi, όμως ανακοίνωσε ότι οι υποψήφιοι αγοραστές του θα μπορούν να επιλέξουν τα προαιρετικά τύπου μπάκετ καθίσματα της Recaro. Επίσης, θα υπάρχουν δερμάτινες επενδύσεις στο τιμόνι και στον λεβιέ του κιβωτίου των ταχυτήτων, όπως και σπορ πεντάλ αλουμινίου.


Πηγή: Opel

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου