Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

To Sin S1 δίνει άλλη έννοια στην “πολυμορφικότητα” στην πίστα και στο δρόμο


   Μπορεί να μην ήταν ένα από τα ομορφότερα μοντέλα στην φετινή Διεθνή Έκθεση της Γενεύης, σίγουρα, όμως, Sin S1 αποτελεί ένα ιδιαίτερο ανοικτό και εξαιρετικά ελαφρύ μοντέλο, για χρήση, τόσο σε πίστα, όσο και σε δρόμο, δίνοντας στον υποψήφιο ιδιοκτήτη του πολλές και
διαφορετικές επιλογές, τόσο για τα κινητήρια σύνολα, όσο και για το αμάξωμά του.


   Πιο συγκεκριμένα, το Sin S1 μπορεί να παραγγελθεί, είτε πλήρως ηλεκτρικό, είτε με plug-in υβριδική τεχνολογία, είτε με κλασσικό βενζινοκινητήρα εσωτερικής καύσης. Στην πρώτη περίπτωση η κίνηση προέρχεται από έναν ηλεκτροκινητήρα 120 ίππων που συνδυάζεται με αγωνιστικού τύπου σειριακό κιβώτιο, ενώ υπάρχουν επιλογές μπαταριών χωρητικότητας από 24 kWh έως και 48 kWh, εξασφαλίζοντας αυτονομία μεταξύ 200 και 400 χλμ. Στην plug-in υβριδική έκδοση ένας δίλιτρος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας απόδοσης 255 ίππων συνδυάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα 120 ίππων και μία μπαταρία 24 kWh, προσφέροντας αυτονομία 200 χλμ., ενώ το βάρος της δεν ξεπερνά τα 220 κιλά. Τέλος, το Sin S1 μπορεί να εξοπλιστεί και με δύο κινητήρες βενζίνης. Έναν υπερτροφοδοτούμενο 2,3 λίτρων απόδοσης 310 ίππων που εξασφαλίζει επιτάχυνση από στάση στα πρώτα 100 χ.α.ώ. σε 2,8 δευτ., και έναν ατμοσφαιρικό 3,5 λίτρων απόδοσης 365 ίππων που εξασφαλίζει αντίστοιχη επιτάχυνση σε 2,5 δευτ.


   Πέραν των κινητήριων συνόλων με τα οποία μπορεί να παραγγελθεί το Sin S1, οι επιλογές επεκτείνονται και στο εσωτερικό, ακόμη και στο αμάξωμα, το οποίο μπορεί να παραγγελθεί σε διάφορους τύπους. Η τιμή του συγκεκριμένου μοντέλου ξεκινά από τα 49.900 δολάρια στις ΗΠΑ, με τις πωλήσεις του να ξεκινούν το 2019.



Πηγή & Φωτογραφίες: Carscoops

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου