Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

Η Porsche γιορτάζει τα 70 χρόνια της στην έκθεση Techno Classica 2018 στο Essen


   Το τμήμα Porsche Classic, που ανήκει στην Porsche AG και ειδικεύεται στην αναπαλαίωση και αποκατάσταση παλιών μοντέλων της γερμανικής εταιρείας, λαμβάνει μέρος στην φετινή έκθεση κλασσικών μοντέλων Techno Classica 2018 στο Essen της Γερμανίας, που διοργανώνεται από
τις 21 έως τις 25 Μαρτίου 2018. Στο έκτασης 1.500 τ.μ. περίπτερο της Porsche στο Hall 7.0 της έκθεσης, εκτός των δειγμάτων του Porsche Classic, θα μπορεί κανείς να θαυμάσει και σύγχρονα σπορ μοντέλα παραγωγής, αλλά και πρωτότυπα. Με τον τρόπο αυτό η Porsche θέλει να γιορτάσει τα 70 χρόνια από την κατασκευή του πρώτου της μοντέλου, αλλά και τα 30 χρόνια των Porsche 911 και Type 964.

   H γερμανική εταιρεία, πέραν των πληροφοριών για τα νέα μοντέλα της, θα παρέχει στους επισκέπτες του περιπτέρου της και πληροφορίες για την παροχή αυθεντικών ανταλλακτικών, υπηρεσιών αναπαλαίωσης, αλλά και πρωτοεμφανιζόμενων νέων της υπηρεσιών. Μεταξύ των άλλων μοντέλων που θα εκτίθενται στο περίπτερο, μία πλήρως ανακατασκευασμένη Porsche 959 θα αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα των εργασιών που προσφέρει το Porsche Classic, ενώ δίπλα του θα υπάρχει και το εξωτερικό αμάξωμα μιας Porsche 356.


Πηγή: Porsche
Φωτογραφία: Motor1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου