Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

H Volvo πιθανότατα να παρουσιάσει ένα κουπέ-SUV μετά το 2020

Ψηφιακά επεξεργασμένη φωτογραφία από το Ascariss Design
   Η Volvo πρόσφατα κατοχύρωσε τα πνευματικά δικαιώματα για το όνομα XC50, πιθανότατα για να το χρησιμοποιήσει σε ένα μελλοντικό, τέταρτο SUV μοντέλο της. Σύμφωνα με το βρετανικό AutoExpress, ίσως να πρόκειται για ένα κουπέ-SUV μοντέλο, το οποίο, όμως, δεν θα
κάνει την εμφάνισή του πριν το 2019, ημερομηνία που η Volvo έχει θέσει ως στόχο για να διαθέτει μία πλήρως ηλεκτρική έκδοση για κάθε μοντέλο της. Μέχρι τότε, η γκάμα των μοντέλων της θα διαθέτει τρία SUV, τα XC90, XC60 και το μικρό XC40 που παρουσιάστηκε πρόσφατα.

   Σύμφωνα με τον ανώτερο αντιπρόεδρο της Volvo για τις αγορές της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής κ. Lex Kerssemakers, η σημερινή γκάμα της εταιρείας καλύπτει το 98% των κατηγοριών επιβατικών αυτοκινήτων, με την ίδια να ενδιαφέρεται προς το παρόν περισσότερο για την εξέλιξη των ήδη υπαρχόντων μοντέλων, παρά για την επέκταση της διαθέσιμης γκάμας της. Σε ερώτηση για το αν η Volvo σκέφτεται να δημιουργήσει ένα μοντέλο που θα τοποθετηθεί απέναντι στα κουπέ-SUV ανταγωνιστικών εταιρειών, όπως τα BMW X2, BMW X4 και Mercedes GLC Coupe, ο ίδιος δήλωσε ότι αυτό είναι πιθανόν, αλλά όχι στο άμεσο μέλλον.


Πηγή: AutoExpress



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου