Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Η Renault εγκαινίασε την πρώτη έκθεση πώλησης αποκλειστικά ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ευρώπη

   Το Renault Electric Experience Center είναι η πρώτη έκθεση πώλησης αποκλειστικά ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ευρώπη που ξεκίνησε να λειτουργεί στο εμπορικό κέντρο Täby Centrum, ένα από τα μεγαλύτερα του είδους του στην πρωτεύουσα της Σουηδίας. Οι επισκέπτες του Renault Electric

Experience Center θα μπορούν να ανακαλύπτουν τα πλεονεκτήματα της ηλεκτροκίνησης, καθώς και να λαμβάνουν τις κατάλληλες απαντήσεις στις τυχόν απορίες τους γύρω από τα ηλεκτρικά οχήματα. Επίσης, με την βοήθεια του προσωπικού του πρωτότυπης αυτής έκθεσης αυτοκινήτων θα μπορούν να ανακαλύψουν το ηλεκτρικό μοντέλο εκείνο από τη γκάμα της Renault που ταιριάζει περισσότερο με τον τρόπο ζωής τους.




   Στο Renault Electric Experience Center εκτίθενται ηλεκτρικά μοντέλα της γαλλικής εταιρείας, ενώ στους διάφορους χώρους του το κοινό μπορεί να ενημερωθεί σχετικά με την ισχύουσα νομοθεσία για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, για τους όρους αγοράς τους και τις παρεχόμενες υπηρεσίες, καθώς και για τους τρόπους και τα σημεία φόρτισής τους. Επίσης, δίνεται και η δυνατότητα πραγματοποίησης test-drives σε ηλεκτρικά μοντέλα της Renault, ενώ μπορούν να πραγματοποιηθούν επί τόπου και παραγγελίες αυτών.
  

Πηγή: Renault Media

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου