Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

H Harley-Davidson θα παρουσιάσει την πρώτη της ηλεκτρική μοτοσικλέτα σε 18 μήνες

2014 Harley Davidson Project Livewire
   Παρόλο που η θρυλική αμερικανική εταιρεία κατασκευής μοτοσικλετών Harley-Davidson δεν περνάει και την καλύτερη οικονομικά εποχή της, σε πρόσφατη ανακοίνωσή της δηλώνει ότι σε 18 μήνες θα παρουσιάσει το πρώτο της πλήρως ηλεκτρικό δίτροχο μοντέλο. Αν και
περαιτέρω πληροφορίες δεν είναι ακόμη διαθέσιμες για την νέα μοτοσικλέτα της Harley-Davidson, η ίδια δηλώνει ότι η κίνησή της αυτή είναι αποτέλεσμα μία μεγάλης επένδυσης που έχει πραγματοποιήσει στον τομέα του σχεδιασμού και της εξέλιξης ηλεκτρικών μοτοσικλετών, με σκοπό την προσέλκυση νέου κοινού. Επίσης, συμπληρώνει ότι η αγορά των EV μοτοσικλετών βρίσκεται σήμερα σε νηπιακό στάδιο και έτσι, δίνοντας έμφαση σε αυτής της τεχνολογίας της μοτοσικλέτες θα μπορέσει να επεκταθεί επιχειρηματικά παγκοσμίως.
   Σίγουρα πρόκειται για μία μεγάλη επιχειρηματική στροφή της Harley-Davidson, που δεν μένει παρά να αποδείξει με ποιο τρόπο θα παντρέψει την μέχρι τώρα εικόνα της ως κατασκευάστρια μεγάλων σε όγκο και κυβικά ρετρό μοτοσικλετών με ιδιαίτερα χαρακτηριστικό και θορυβώδη ήχο, σε πρωτοπόρο στην παραγωγή ηλεκτρικών δίτροχων. Πρώτο δείγμα εμπλοκής της εταιρείας στο χώρο των ηλεκτρικών δίτροχων είχε δοθεί από το 2014 με την παρουσίαση του Project Livewire, μίας πρωτότυπης ηλεκτρικής Harley Davidson.


Πηγή: InsideEVs

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου