Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Editorial: Το ΑutoNewsPosts έκλεισε τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του

   Σήμερα το AutoNewsPosts συμπληρώνει τον πρώτο του χρόνο (από τους πολλούς ευχόμαστε) κατά τη διάρκεια του οποίου κατάφερε με συνέπεια να προσφέρει συνεχή ενημέρωση στον τομέα της αυτοκίνησης. Τα θέματα που προβάλλονται στο AutoNewsPosts προέρχονται από όλο τον κόσμο και

επιλέγονται πάντα με γνώμονα την ευαισθητοποίηση σε θέματα οδικής ασφάλειας, την ανάδειξη νέων τεχνολογιών, την προβολή νέων μοντέλων, την προσπάθεια προσδιορισμού του μέλλοντος της αυτοκίνησης γενικότερα, καθώς και την ψυχαγωγία. Σκοπός μας είναι μεταξύ άλλων και η ανάδειξη σοβαρών θεμάτων στη διάσταση που τους αρμόζει και με την δέουσα κριτική, που άλλα μέσα του χώρου και για… ευνόητους λόγους δεν προβάλουν καθόλου ή τα προσεγγίζουν “επιφανειακά”.

   Με αφορμή τη σημερινή επέτειο, ανανεώνουμε την δέσμευσή μας για συνεχή βελτίωση του AutoNewsPosts σε όλα τα επίπεδα και πάνω από όλα ευχαριστούμε όλους εσάς που το εμπιστεύεστε για την ενημέρωσή σας και μας βοηθάτε να συνεχίσουμε με μεγαλύτερο ζήλο τη συγκεκριμένη προσπάθεια. Συνεχίζουμε λοιπόν ακάθεκτοι με κοινό γνώμονα το πάθος για την αυτοκίνηση…!


Διονύσης Νεοφώτιστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου