Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Μετά από αυτό το βίντεο θα σπεύσεις να βάλεις κάμερα στο αυτοκίνητό σου… (+video)

   Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο το τί σκαρφίζονται κάποιοι μικροαπατεώνες, προκειμένου να δημιουργούν ψεύτικα ατυχήματα στο δρόμο και να εκβιάζουν στη συνέχεια τους οδηγούς για χρήματα, προκειμένου να μην προχωρήσουν σε μηνύσεις. Σε ένα βίντεο στο YouTube
έχει καταγραφεί ένα ομολογουμένως συγκλονιστικό περιστατικό που αντιμετώπισε μία οδηγός, η οποία για καλή της τύχη είχε εγκαταστήσει μία κάμερα καταγραφής στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου της. Οδηγώντας η εν λόγω κυρία σε μία γειτονιά, ξαφνικά βλέπει ένα άτομο να βγάζει ένα σκούτερ μπροστά της, να το τσουλάει με τα χέρια με δύναμη προς τα πίσω, να κτυπάει με τον τρόπο αυτό το αυτοκίνητο της κυρίας στο μπροστινό του τμήμα του και έπειτα να πέφτει ο ίδιος πάνω στο παρμπρίζ. Μάλιστα, το σκηνικό ήταν αρκετά καλά σκηνοθετημένο, αφού ένας συνεργός του εμφανίζεται αμέσως μετά αποθανατίζοντας στο κινητό του τον φίλο του να κτυπά πάνω στο αυτοκίνητο.

   Η οδηγός αμέσως βγαίνει από το αυτοκίνητο και μόλις τους ενημερώνει για την εγκαταστημένη κάμερα, οι δύο μικροαπατεώνες τρέπονται σε φυγή.


Πηγή: YouTube

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου