Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Το Mercedes-Benz Vito αποκτά μια “σπορ” έκδοση

   Η κατηγορία των επαγγελματικών οχημάτων είναι ίσως η τελευταία που περιμένει κανείς να βρει μία σπορ έκδοσή τους, όμως η Mercedes-Benz δημιούργησε μία τέτοια έκδοση για τα μοντέλα της Vito Panel Van, Mixto και Tourer. Η έκδοση αυτή ονομάζεται Vito Sport Line και περιορίζεται
μόνο σε σπορ πινελιές στο αμάξωμα, ενώ δεν προβλέπεται κάποια αναβάθμιση για τους κινητήρες. Έτσι, το πακέτο Vito Sport Line περιλαμβάνει πλαϊνές ποδιές βαμμένες στο χρώμα του αμαξώματος, χρωμιωμένη μάσκα, καθώς και ζάντες ελαφρού κράματος διάστασης 18 ιντσών. Επίσης, τοποθετείται και αναβαθμισμένη ανάρτηση με πιο σπορ αίσθηση στο δρόμο. Οι υποψήφιοι επαγγελματίες αγοραστές του Vito Sport Line θα μπορούν να επιλέξουν προαιρετικά ανάμεσα σε μία πανοραμική οροφή, σε σύστημα τετρακίνησης και σε μεγαλύτερες ζάντες 19 ιντσών.

   Στο εσωτερικό, τα καθίσματα διαθέτουν επένδυση μαύρου συνθετικού δέρματος που δημιουργεί αντίθεση με τις διάφορες επενδύσεις χρωμίου στην καμπίνα, ενώ το τιμόνι και ο επιλογέας του κιβωτίου ταχυτήτων επενδύονται με πολύ καλής ποιότητας δέρμα. Το συγκεκριμένο πακέτο σπορ εξοπλισμού κοστίζει μεταξύ 2.500 και 4.100 ευρώ, ανάλογα με το μοντέλο, ενώ θα μπορεί να είναι διαθέσιμο από τις αρχές Μαρτίου.


Πηγή: Motor1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου