Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

Η Hyundai αναμένεται να λανσάρει σπορ εκδόσεις μοντέλων της υπό την ονομασία “N Sport”

2019 Hyundai Veloster N
   Με την παρουσίαση των δύο πρώτων μοντέλων υψηλών επιδόσεων του τμήματός της N, των i30 N i30 N και Veloster N, η Hyundai σκέφτεται πλέον να αξιοποιήσει την “αίγλη” αυτών και σε άλλα μοντέλα της ήδη διαθέσιμης γκάμας της. Σύμφωνα με τον νυν υπεύθυνο του τμήματος Ν
της Hyundai κ. Albert Biermann, ο οποίος υπήρξε και πρώην υπεύθυνος στο αντίστοιχο τμήμα Μ της BMW, θα δημιουργηθούν νέες σπορ εκδόσεις που θα ονομαστούν “N Sport” για αρκετά μοντέλα της νοτιοκορετάτικης εταιρείας, οι οποίες θα προσδίδουν έναν πιο δυναμικό χαρακτήρα σε αυτά. Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν θα τα μεταμορφώνουν σε υψηλών επιδόσεων μοντέλα, όπως τα i30 N και  Veloster N.

   Σύμφωνα με τον κ. Biermann, οι εκδόσεις N Sport θα έχουν ως στόχο τους μία “πιο σπορ οδηγική εμπειρία”, η οποία σε καμία περίπτωση δεν θα συνοδεύεται από διαφορετικούς κινητήρες, ισχυρότερα φρένα ή εντελώς νέες αναρτήσεις και άξονες. Οι συγκεκριμένες εκδόσεις θα διαθέτουν διαφορετικά ελαστικά, καθώς και μερικές αισθητικές αναβαθμίσεις, τόσο στο εξωτερικό του αμαξώματος, όσο και στην καμπίνα. Επίσης, θα δημιουργηθεί και μία σειρά από Ν μεμονωμένα αξεσουάρ, εμπνευσμένα από τα μοντέλα του ομώνυμου τμήματος της Hyundai.


Πηγή: Car and Driver

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου