Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

Ένα Volkswagen T-Roc κανιβαλίστηκε σε hatchback μοντέλο


   Κάποιοι επικρίνουν τα μικρά SUV μοντέλα, ιδίως αυτά που δεν διαθέτουν τετρακίνηση, ότι ουσιαστικά δεν αποτελούν τίποτα το διαφορετικό σε σχέση με τα συγγενικά τους “μοντέλα δρόμου” που διαθέτει στη γκάμα της η ίδια η κατασκευάστρια εταιρείας τους, αν παραβλέψει κανείς
ότι βρίσκονται λίγο ψηλότερα από το οδόστρωμα. Αυτό φαίνεται ότι θέλησε να αποδείξει ο… ανήσυχος ιδιοκτήτης ενός Volkswagen T-Roc, του μικρού SUV που παρουσίασε πρόσφατα η γερμανική εταιρεία. Έτσι, εγκατέστησε σε αυτό ένα νέο σύστημα ρυθμιζόμενης αερανάρτησης, κάτι που ανέλαβε να πραγματοποιήσει η αυστριακή εταιρεία LowRider. H νέα ανάρτηση χαμήλωσε αρκετά το αμάξωμα του συγκεκριμένου T-Roc, κάνοντάς το να μοιάζει με ένα απλό hatchback μοντέλο.



   Οι επεμβάσεις “αναίρεσης του SUV χαρακτήρα” του T-Roc δεν περιορίστηκαν στην τοποθέτηση μιας νέας ανάρτησης που μειώνει κατά πολύ το ύψος του, αλλά επιλέχθηκε να τοποθετηθούν και νέες ζάντες. Για την περίσταση επιλέχθηκαν τέσσερις ζάντες ελαφρού κράματος διάστασης 20 ιντσών της σειράς Dotz CP5 Dark.
   Πραγματικά είναι δύσκολο να αντιληφθεί ο… κοινός νους το λόγο που οδήγησε τον ιδιοκτήτη του συγκεκριμένου T-Roc να αγοράσει ένα SUV μοντέλο και στη συνέχεια να το χαμηλώσει και να του τοποθετήσει ζάντες που φορούν σπορ αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων. Όταν, μάλιστα, με τα ίδια λεφτά που ξόδεψε για τις μετατροπές θα μπορούσε να αγοράσει μία πιο γρήγορη έκδοση του VW Golf ή του Audi A3 Sportback.  Ίσως ο συγκεκριμένος ιδιοκτήτης να μην συμπαθεί ιδιαίτερα τα SUV και έτσι να έβγαλε το άχτι του κανιβαλίζοντας ένα.


Πηγή: Motor1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου