Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

O όμιλος FCA δημιούργησε ένα νέο τμήμα ανακατασκευής κλασσικών ιταλικών μοντέλων

   Ένα νέο πρόγραμμα ανακατασκευής παλιών κλασσικών μοντέλων των εταιρειών Alfa Romeo, Fiat, Lancia και Abarth ξεκίνησε πρόσφατα ο ιταλικός όμιλος Fiat Chrysler Automobiles. Αρμόδιο για τη υλοποίηση του συγκεκριμένου προγράμματος είναι το νεοσύστατο τμήμα Reloaded
by Creators, το οποίο θα εντοπίζει προσεκτικά ρετρό μοντέλα των τεσσάρων προαναφερθέντων ιταλικών αυτοκινητοβιομηχανιών, τα οποία στη συνέχεια θα αγοράζει και θα τα φέρνει στην αρχική αυθεντική τους κατάσταση. Μάλιστα, το κάθε ένα από τα ανακατασκευασμένα αυτά αυτοκίνητα που θα είναι διαθέσιμα προς πώληση, θα συνοδεύεται και με σχετικό πιστοποιητικό αυθεντικότητας. Τα χρήματα που θα συλλέγει ο όμιλος FCA από την πώληση των ανακατασκευασμένων μοντέλων θα “επενδύονται” στην ανεύρεση, αγορά και επισκευή σπάνιων συλλεκτικών μοντέλων του ιταλικού ομίλου, τα οποία στη συνέχεια θα προστίθενται στην ιστορική συλλογή που διατηρεί αυτός.


   Η ανακοίνωση του συγκεκριμένου νέου προγράμματος που αφορά συλλέκτες λάτρεις παλιών ιταλικών αυτοκινήτων, έγινε κατά τη διάρκεια της Retromobile έκθεσης κλασσικών αυτοκινήτων που διοργανώθηκε στο Παρίσι, από τον υπεύθυνο του τμήματος FCA Heritage κ. Roberto Giolito. Εκεί παρουσιάστηκαν και τα πρώτα πέντε αυτοκίνητα που ανακατασκεύασε το τμήμα Reloaded by Creators και τα οποία είναι διαθέσιμα προς πώληση. Πρόκειται για μία 1991 Alfa Romeo Spider, μία 1989 Alfa Romeo SV, μία 1973 Lancia Fulvia Coupe Montecarlo, μία 1959 Lancia Appia Coupe, καθώς και ένα ειδικό μοντέλο δια χειρός Pininfarina, το 1981 Fiat 124 Sport Spider Spidereuropa.


   Πληροφορίες για τα πέντε αυτά αυτοκίνητα είναι διαθέσιμες στην επίσημη ιστοσελίδα FCA Heritage.



Πηγή: Fiat Chrysler Automobiles

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου