Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Σε στεγασμένο χώρο στάθμευσης στο Tennessee βρέθηκε μεγάλος αριθμός από supercar

    Συνήθως οι αξίας αρκετών εκατομμυρίων ευρώ συλλογές ακριβών αυτοκινήτων φυλάσσονται υπό δρακόντεια μέτρα σε ειδικούς χώρους, προστατευμένα από τα φυσικά στοιχεία και τα “αδιάκριτα” βλέμματα. Φαίνεται, όμως, ότι μία εξ’ αυτών βρίσκεται απλά σταθμευμένη σε ένα στεγασμένο

χώρο στάθμευσης κάπου στο Tennessee των ΗΠΑ. Την συγκεκριμένη ανακάλυψη δημοσίευσε με το ανάλογο φωτογραφικό υλικό στο Reddit ο χρήστης με το όνομα “philsebbens”, ο οποίος φαίνεται να εργάζεται κοντά στο συγκεκριμένο χώρο στάθμευσης. Περαιτέρω πληροφορίες δεν έχουν δοθεί για το πού ακριβώς βρίσκεται ο χώρος αυτός ή για το αν αυτή η μεγάλης αξίας συλλογή μοντέλων ανήκει σε ένα ή σε περισσότερα άτομα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα, πέραν από την σκόνη που μαζεύουν, φαίνεται να είναι σε πλήρη λειτουργική κατάσταση και φυσικά ο οποιοσδήποτε μπορεί να τα πλησιάσει και, όχι μόνο να τα δει από κοντά, αλλά και να τα ακουμπήσει. Αυτό άλλωστε μαρτυρούν και κάποιες “ζωγραφιές” στη σκόνη που έχουν δημιουργήσει περαστικοί πάνω στα αμαξώματα αυτών.



   Όπως φαίνεται και στις δημοσιευμένες φωτογραφίες, που ο χρήσης του Reddit τράβηξε σε κάποιο διάλλειμα από την εργασία του, η συγκεκριμένη συλλογή περιλαμβάνει μεταξύ άλλων παλιά και σύγχρονα αμερικανικά μοντέλα, αλλά και μερικές συλλεκτικές εκδόσεις ευρωπαϊκών supercars.




























Πηγή: Motor1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου