Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Μία μοναδική κόκκινη McLaren 570S Spider παραγγέλθηκε ειδικά για την μέρα του Αγ. Βαλεντίνου

   Την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου την τιμητική τους έχουν συνήθως τα τριαντάφυλλα, τα σοκολατάκια και οι ρομαντικές βραδινές έξοδοι. Υπάρχουν όμως και εκείνοι που επιλέγουν να δωρίσουν στην αγαπημένη τους ή στον αγαπημένο τους κάτι σε κόκκινο, αλλά λίγο πιο εξεζητημένο
και σίγουρα πάρα πολύ πιο ακριβό. Όπως για παράδειγμα ένας πελάτης της McLaren, ο οποίος παρήγγειλε μία 570S Spider ειδικά για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου. Φυσικά, αυτή είναι βαμμένη στην κόκκινη απόχρωση Vermillion Red, επιλεγμένη από την ειδική σειρά χρωμάτων McLaren Elite, ενώ κόκκινα είναι και τα καλύμματα των δαγκανών στα δισκόφρενα. Μια κόκκινη πινελιά διαθέτουν επίσης και τα ελαστικά που ανήκουν στη σειρά Color Edition P Zero της Pirelli. Έντονη είναι και η παρουσία ανθρακονημάτων, που συναντώνται στον πίσω και στον εμπρός προφυλακτήρα, στην πίσω αεροτομή, στις πόρτες και στο πίσω καπό.



   Στο εσωτερικό επικρατούν το κόκκινο και το μαύρο χρώμα, με δερμάτινες επενδύσεις σε αποχρώσεις Apex Red και Jet Black Nappa, καθώς και Carbon Black Alcantara. Οι ζώνες ασφάλειας είναι κόκκινες στην απόχρωση Indian Red, ενώ στην απόχρωση Apex Red είναι και η επένδυση του τιμονιού. Τέλος, όπως και στο αμάξωμα, έτσι και η καμπίνα διαθέτει αρκετά στοιχεία από ανθρακονήματα.


   Η McLaren 570S Spider είναι ένα supercar που εξοπλίζεται με έναν V8 twin-turbo κινητήρα 3,8 λίτρων που του εξασφαλίζει τελική ταχύτητα 328 χ.α.ώ. (με κλειστή οροφή) και επιτάχυνση από στάση στα πρώτα 100 χ.α.ώ. σε 3,2 δευτ. και στα πρώτα 200 χ.α.ώ. σε 9,6 δευτ.




Πηγή: Carscoops

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου