Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

To Mitsubishi Eclipse Cross έρχεται δυναμικά στην κατηγορία των SUV





   Το νέο Eclipse Cross είναι το νέο SUV της Mitsubishi το οποίο εμφάνισε για πρώτη φορά η εταιρεία στη φετινή Διεθνή Έκθεση της Γενεύης και το οποίο έρχεται να τοποθετηθεί ανάμεσα στα δύο σημερινά SUV μοντέλα της Mitsubishi, το ASX και το Outlander. Χαρακτηριστικό του σχεδιασμού του Eclipse Cross είναι ο συνδυασμός του δυναμικού χαρακτήρα ενός SUV και της κομψότητας των κουπέ μοντέλων, χωρίς να γίνονται περικοπές στους χώρους των επιβατών, ιδίως της πίσω σειράς καθισμάτων, και των αποσκευών.
   Το Eclipse Cross θα ξεκινήσει να παραδίδεται πρωτίστως στην ευρωπαϊκή αγορά, όπου θα είναι διαθέσιμοι δύο κινητήρες. Ένας υπερτροφοδοτούμενος βενζίνης 1,5 λίτρων ο οποίος θα συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο CVT 8 σχέσεων με επιλογή Sport Mode χειροκίνητων αλλαγών, καθώς και ένας επίσης υπερτροφοδοτούμενος πετρελαίου 2,2 λίτρων που θα συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων. Θα εξοπλίζεται επίσης με το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα τετρακίνησης S-AWC της Mitsubishi, το οποίο αναλαμβάνει να κατανέμει ροπή στους πίσω τροχούς όταν οι συνθήκες του δρόμου το απαιτούν. Επίσης, η μπάρα θόλων τριών σημείων πρόσδεσης με το αμάξωμα στο μπροστινό τμήμα σε συνδυασμό με τις κατάλληλες ενισχύσεις του πλαισίου στο πίσω τμήμα του Eclipse Cross έχουν αυξήσει την γενικότερη ακαμψία του αμαξώματος.
   Το νέο Eclipse Cross θα εξοπλίζεται με τα σύστημα Smartphone Link Display Audio, Touchpad Controller και Head Up Display τα οποία δίνουν τη δυνατότητα στον οδηγό να χειρίζεται διαφορετικές ρυθμίσεις και να ενημερώνεται πιο εύκολα και άνετα. Το Smartphone Link Display Audio αποτελεί την ψυχαγωγική πλατφόρμα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας η οποία εκτός των άλλων θα μπορεί να συνδέεται με ασφαλέστερο τρόπο με κινητά τηλέφωνα iPhone μέσω του Apple CarPlay, ενώ θα υποστηρίζει επίσης και το Android Auto το οποίο εξασφαλίζει φωνητικές εντολές για τα Google Maps, Google Play και άλλες Android εφαρμογές. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου