Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Dacia Logan MCV Stepway. To προσιτό στέισον με άρωμα crossover (+video)



   H Dacia παρουσίασε την έκδοση Stepway για το Logan MCV, στην φετινή Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης. Όπως με τις αντίστοιχες εκδόσεις Stepway των Sandero, Lodgy και Dokker, πρόκειται ουσιαστικά για την crossover έκδοση του στέισον μοντέλου της Dacia, το οποίο προσφέρει μία προσιτή λύση απόκτησης ενός οικογενειακού μοντέλου με περιορισμένες εκτός δρόμου ικανότητες.
   Και αυτό γιατί το Logan MCV Stepway δεν διαθέτει σύστημα τετρακίνησης, παρά μόνο αυξημένη απόσταση από τον δρόμο κατά 50 χιλ. σε σχέση με την απλή έκδοση του μοντέλου. Οπτικά τουλάχιστον, τα πλαϊνά προστατευτικά και οι ποδιές προστασίας του κάτω τμήματος του αμαξώματος είναι χαρακτηριστικά ενός crossover μοντέλου. Η νέα ανανεωμένη εξωτερική εμφάνιση του απλού Logan MCV διατηρείται και στην έκδοση Stepway. Σε αυτήν προστίθενται 16 ιντσών ζάντες αλουμινίου σκούρας απόχρωσης, μπάρες οροφής, δύο αποχρώσεις αμαξώματος ειδικά για την συγκεκριμένη έκδοση, καθώς και μία μάσκα όμοια με την αντίστοιχη του Duster.
   Στο εσωτερικό, συναντώνται τα ίδια χαρακτηριστικά στοιχεία με τις εκδόσεις Stepway των Sandero, Lodgy και Dokker, ενώ ο ιδιαίτερα μεγάλος χώρος αποσκευών φτάνει τα 573 λίτρα, καθιστώντας τον έναν από τους μεγαλύτερους στην κατηγορία του.
   Αρχικά το νέο Logan MCV Stepway θα είναι διαθέσιμο με δύο κινητήρες. Έναν βενζίνης TCe απόδοσης 90 ίππων με μηχανικό κιβώτιο πέντε σχέσεων ή με αυτόματο επίσης πέντε σχέσεων και έναν πετρελαίου dCi απόδοσης 90 ίππων με μηχανικό κιβώτιο πέντε σχέσεων.


Πηγή: carscoops.com





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου