Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Η Bugatti πούλησε ήδη τα μισά Chiron που θα κατασκευάσει

    Μόλις ένα χρόνο μετά την επίσημη παρουσίαση του Chiron, η Bugatti είναι στην ευχάριστη θέση να δηλώσει ότι έχει συγκεντρώσει ήδη 250 παραγγελίες για το νέο της hypercar των 1.500 ίππων. Οι περισσότεροι από τους ενδιαφερόμενους έκλεισαν την παραγγελία χωρίς να κάνουν κάποιο test-drive, κάτι που θα αλλάξει στο τέλος του Μαρτίου, όπου η Bugatti θα διοργανώσει μια παγκόσμια εκδήλωση προκειμένου να δοθεί στους πελάτες της η ευκαιρία να οδηγήσουν το Chiron.
   Με δεδομένο ότι η Bugatti θα παραδίδει πέντε αυτοκίνητα τον μήνα, έχει ήδη κλείσει παραγγελίες για τα μισά Chiron που σχεδιάζει να κατασκευάσει. Όπως και στην Veyron, οι παραγγελίες του Chiron προέρχονται κυρίως από ευρωπαίους πελάτες σε ποσοστό 37%, ακολουθώντας οι πελάτες της Β. Αμερικής σε ποσοστό 30% και τέλος οι πελάτες της Μέσης Ανατολής σε ποσοστό 26%.

   Στο περίπτερο της Bugatti στη φετινή Διεθνή Έκθεση της Γενεύης θα δεσπόζει ένα Chiron που θα αφήνει σε κοινή θέα τα μπλέ απόχρωσης ανθρακονήματα από τα οποία θα είναι κατασκευασμένο το αμάξωμα του συγκεκριμένου αυτοκινήτου.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου