Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Στο αυτόφωρο οδηγήθηκαν 18 “παρκαδόροι” νυχτερινών καταστημάτων


   Μετά από ελέγχους που πραγματοποίησαν κλιμάκια της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής κατά τις πρώτες πρωινές ώρες την 11η Μαρτίου 2017 σε νυχτερινά κέντρα και παρεμφερή καταστήματα διασκέδασης, οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο 18 άτομα. Πρόκειται για 12 υπάλληλους με καθήκοντα παρκαδόρου και για 6 υπεύθυνους καταστημάτων, από τους οποίους οι 15 ήταν Έλληνες και οι 3 αλλοδαποί.
   Από τους συγκεκριμένους έλεγχους που πραγματοποιήθηκαν στο κέντρο της Αθήνας, στην Κηφισιά και στην Αγία Παρασκευή, διαπιστώθηκε ότι οι υπάλληλοι παραλάμβαναν τα αυτοκίνητα των πελατών και στη συνέχεια τα στάθμευαν σε τμήματα οδών, πεζοδρόμια και κοινόχρηστους χώρους τους οποίους είχαν πρωτίστως οικειοποιηθεί με κώνους, εμπόδια ή άλλα σταθμευμένα οχήματα. Μάλιστα, παρότι προσφερόταν η συγκεκριμένη υπηρεσία προς τους πελάτες έναντι χρηματικού αντιτίμου, τα καταστήματα δεν εξέδιδαν ως οφείλουν τα απαραίτητα φορολογικά παραστατικά (αποδείξεις) για τις πληρωμές αυτές.
   Εκτός από την αυτόφωρη διαδικασία για του συλληφθέντες, έχουν ήδη λάβει γνώση οι αρμόδιοι Ο.Τ.Α., το Σ.Δ.Ο.Ε. και τον Ε.Ο.Τ. για τα ευρήματα των συγκεκριμένων ελέγχων, προκειμένου να επιβάλλουν κατά περίπτωση τα προβλεπόμενα διοικητικά μέτρα.


Πηγή: gocar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου