Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Το ανανεωμένο Qashqai με περισσότερο τεχνολογικό εξοπλισμό


   Το ανανεωμένο μοντέλο της τελευταίας έκδοσης του πιο δημοφιλούς σε πωλήσεις crossover της Nissan στην Ευρώπη, έφτασε στην Γενεύη, με τις πωλήσεις του να φτάνουν συνολικά τα 2,3 εκατ. αυτοκίνητα από το 2007 που πωλήθηκε το πρώτο Qashqai. Στην ανανεωμένη έκδοση της τελευταίας γενιάς έχουν γίνει επιλεκτικές στιλιστικές επεμβάσεις στο εξωτερικό του αμαξώματος, ενώ το μοντέλο εξοπλίστηκε και με νέα συστήματα ενεργητικής ασφάλειας.
   Κύριες αλλαγές στο εξωτερικό του είναι η νέου σχεδιασμού μάσκα με το V χαρακτηριστικό σχήμα που συναντάται και στο Pulsar και στο νέο Micra, καθώς και τα νέου σχεδιασμού εμπρός φωτιστικά σώματα που έχουν αναδιαμορφωθεί με νέα LED φώτα ημέρας. Στον προαιρετικό εξοπλισμό τα εμπρός φωτιστικά σώματα μπορούν να αναβαθμιστούν με τεχνολογία προσαρμοσμένης προβολής. Εκτός από τις νέες αποχρώσεις για το αμάξωμα, το ανανεωμένο Qashqai θα εξοπλίζεται με νέου σχεδιασμού ζάντες αλουμινίου 17, 18, ακόμα και 19 ιντσών με έμφαση στην καλύτερη αεροδυναμική τους συμπεριφορά. Τέλος, το αμάξωμα του Qashqai εξακολουθεί να διαθέτει τον καλύτερο αεροδυναμικό συντελεστή στην κατηγορία του με τιμή 0,31.
   Στο εσωτερικό παρατηρείται νέου σχεδιασμού τιμόνι με πλήκτρα πολλαπλών λειτουργιών, ενώ νέο σχεδιασμό έχει και το ταμπλό των οργάνων. Επίσης, από την οθόνη πολλαπλών λειτουργιών στην κεντρική κονσόλα γίνεται και η πρόσβαση στην νέα πλατφόρμα πολυμέσων και ψυχαγωγίας NissanConnect.
   Στην “ομπρέλα” συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας Intelligent Driving με το οποίο εξοπλιζόταν και η τελευταία γενιά του Qashqai, προστέθηκε το σύστημα Αναγνώρισης Πεζών (Pedestrian Recognition) και το σύστημα Red Cross Traffic Alert το οποίο μειώνει την πιθανότητα πρόκλησης μικροσυγκρούσεων στο ξεπαρκάρισμα, το οποίο τοποθετείται πρώτη φορά σε μοντέλο της Nissan.

   H ανανεωμένη έκδοση του Nissan Qashqai θα ξεκινήσει να διατίθεται στην ευρωπαϊκή αγορά τον Ιούλιο του 2017.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου