Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Το νέο Polo θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο




   Η VW ετοιμάζεται να παρουσιάσει την 6η γενιά του Polo τον προσεχή Σεπτέμβριο στην φετινή Διεθνή Έκθεση της Φρανκφούρτης. H νέα γενιά του supermini της VW αναμένεται να είναι αρκετά διαφορετική από την σημερινή, μιας και βασίζεται στην νέα πλατφόρμα MQB-A0 της εταιρείας. Επίσης, αναμένεται να εξοπλίζεται με μια σειρά νέων κινητήρων, ενώ θα διαθέτει και καινούργια ανάρτηση.
   Αν και η VW δεν έχει δημοσιοποιήσει προς το παρόν φωτογραφίες του νέου Polo, αυτό θα είναι μακρύτερο και φαρδύτερο σε εξωτερικές διαστάσεις, αλλά ταυτόχρονα θα είναι και πιο ελαφρύ από το σημερινό μοντέλο. Θα διαθέτει πιο δυναμικό σχεδιασμό, με μία κυρτή οροφή, ανασχεδιασμένα εμπρός φωτιστικά σώματα, καθώς και νέου σχεδιασμού πίσω μέρος.
   Σε αντίθεση με το νέο Seat Ibiza, που παρουσιάστηκε πρόσφατα και διατίθεται μόνο σε πεντάθυρο αμάξωμα, το νέο Polo θα μπορεί να παραγγελθεί, τόσο με τρίθυρο, όσο και με πεντάθυρο αμάξωμα. Ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί αν θα υπάρξει και η έκδοση CrossPolo, με τα σχεδιαστικά, και μόνο, SUV χαρακτηριστικά.
   Στο εσωτερικό θα δοθεί έμφαση στην ποιότητα των υλικών, καθώς και στο φινίρισμα, με την VW να εξοπλίζει το νέο Polo με όλα τα τεχνολογικά συστήματα που είδαμε πρόσφατα το νέο Golf. Σε αυτά περιλαμβάνονται ψηφιακός πίνακας οργάνων, το τελευταίας τεχνολογίας σύστημα ψυχαγωγίας της VW, καθώς και μία σειρά συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας.
  Σχετικά με τους κινητήρες με τους οποίους θα εξοπλίζεται το νέο Polo, αυτοί θα αποτελούνται από τον νέο 1,5 λίτρων TSI βενζινοκινητήρα σε δύο εκδόσεις 128 και 148 ίππων, από τον 1,0 λίτρου τρικύλινδρο βενζινοκινητήρα σε εκδόσεις με 64, 74, 94 και 113 ίππων, ενώ ο ανανεωμένος πετρελαιοκινητήρας 1,6 λίτρων TDI θα διατίθεται και αυτός σε διαφορετικές εκδόσεις ιπποδυνάμεων.
   Όσο για την κορυφαία έκδοση GTI του Polo, οι φήμες θέλουν να διαθέτει τον 2,0 λίτρων TSI με απόδοση πάνω από τους 200 ίππους.

Πηγή: carscoops.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου