Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Η Cadillac XT4 θα λανσαριστεί το 2018 και στην Ευρώπη



   Το ευρωπαϊκό τμήμα της Cadillac επισημοποίησε την πρόθεσή του να διαθέσει το νέο SUV μοντέλο της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας XT4 και στην ευρωπαϊκή αγορά. Η είδηση ανακοινώθηκε από τον πρόεδρο της Cadillac κ. Johan Nysschen, στα πλαίσια της ομιλίας του στη φετινή Διεθνή Έκθεση της Γενεύης, κάνοντας παράλληλα γνωστή και την ονομασία του νέου μοντέλου. Πρόκειται για ένα μικρομεσαίο SUV μοντέλο που τοποθετείται κάτω από το XT5 της Cadillac.
   Αν και δεν δόθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τους κινητήρες που θα εξοπλίζουν το νέο XT4, η εταιρεία αρκέστηκε να δηλώσει ότι αυτό θα διαθέτει μία εντελώς νέα σειρά οικονομικών και ισχυρών κινητήρων, ενώ θα είναι το πρώτο μιας σειράς νέων μοντέλων της Cadillac που θα παρουσιαστούν το προσεχές διάστημα. Ειδικότερα, αναφέρθηκε ότι κάθε έξι μήνες ένα νέο μοντέλο της Cadillac θα διατίθεται στην αγορά, με τα νέα μοντέλα που θα λανσαριστούν μέσα στα επόμενα δύο χρόνια να είναι πέντε στον αριθμό.
   Το ΧΤ4 αποτελεί το πρώτο μιας σειράς νέων SUV μοντέλων της Cadillac, τα οποία θα περιλαμβάνουν ένα μικρότερο CUV μοντέλο, καθώς και ένα μεγαλύτερο SUV που πιθανότατα να ονομάζεται XT7 και το οποίο θα τοποθετείται ανάμεσα στα XT5 και  Escalade.
   H Cadillac σχεδιάζει να δημιουργήσει μία πλήρη γκάμα μοντέλων για την ευρωπαϊκή αγορά, στα οποία θα περιλαμβάνονται μια νέα ναυαρχίδα της εταιρείας πάνω από το σημερινό CT6, πετρελαιοκίνητα μοντέλα, καθώς και δεξιοτίμονες εκδόσεις. Προκειμένου να κτυπήσει τον γερμανικό ανταγωνισμό, η Cadillac θα λανσάρει και ένα μικρό sedan μοντέλο, καθώς και ένα ανανεωμένο sedan XTS.

Πηγή: motor1.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου