Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Αφαιρέθηκε η άδεια οδήγησης από την πρέσβειρα της Mercedes και πρώην οδηγό της F1





   Στην πρώην οδηγό εξέλιξης της ομάδας Williams Formula 1 κα Susie Wolff, αφαιρέθηκε η άδεια οδήγησής της στη Μ. Βρετανία για έξι μήνες τον περασμένο Νοέμβριο, επειδή είχε συλληφθεί τον Ιούνιο του 2015 να οδηγεί με 56 χ.α.ώ. σε ζώνη μέγιστης επιτρεπόμενης ταχύτητας 40 χ.α.ώ. στο χωριό East Hanney του Oxfordshire.
   Κατά τη διάρκεια ακροάσεώς της την περασμένη εβδομάδα στο δικαστήριο Oxford Crown Court, λόγω εφέσεως που άσκησε η ίδια στην πρώτη απόφαση, η κα Susie Wolff, που τυγχάνει να είναι και πρέσβειρα της Mercedes, ισχυρίστηκε ότι η αφαίρεση της άδειας οδήγησής της αποτέλεσε για την ίδια ιδιαίτερα μεγάλη ντροπή, ενώ η ποινή αυτή θα μπορούσε να έχει μεγάλο αρνητικό αντίκτυπο στην φιλανθρωπική της δράση. Εκτός των άλλων, η κα Susie Wolff προεδρεύει στην φιλανθρωπική κοινότητα “Dare to be Different” που προσπαθεί να ενθαρρύνει νέες κοπέλες να ασχοληθούν με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Επίσης, η κα Susie Wolff τόνισε ότι η ίδια αποτελεί πρότυπο μίμησης σε εκατοντάδες κοπέλες που συνδέονται με την φιλανθρωπική κοινότητα στην οποία δραστηριοποιείται, ενώ χωρίς την άδεια οδήγησής της δεν θα μπορεί να συμμετέχει σε εκδηλώσεις ή να συνεχίσει τη δουλειά της στην Mercedes.
   Η δικαστής Sarah Campbell απέρριψε την έφεση της κας Susie Wolff, δηλώνοντας ότι η τιμωρία που της επιβλήθηκε θα αποτελέσει ένα παράδειγμα προς αποφυγήν σε όσους γνωρίζουν την συγκεκριμένη υπόθεση, ενώ της επιβλήθηκε και χρηματικό πρόστιμο 500 λιρών.

Πηγή: motor1.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου