Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Μόνο τρία SCG 003 απόδοσης 800 ίππων πρόκειται να πουληθούν




   Ο διάσημος συγγραφές, παραγωγός, σκηνοθέτης, αλλά και συλλέκτης μοντέλων Ferrari κ. Glickenhaus, αφού κατάφερε να πραγματοποιήσει το όνειρό του, το οποίο δεν ήταν άλλο από το να κατασκευάσει το δικό του supercar, το παρουσίασε για πρώτη φορά στην φετινή Διεθνή Έκθεση της Γενεύης. Πρόκειται για το μοντέλο SSC 003S, το οποίο διαθέτει έναν V8 κινητήρα 4,4 λίτρων με διπλό υπερτροφοδότη απόδοσης 800 ίππων και 627 Nm ροπής, και του οποίου το βάρος είναι 1.360 κιλά.
   Μόλις τρία SSC 003S θα διατεθούν προς πώληση, με την αξία του κάθε ενός από αυτά να είναι 1,8 εκατ. δολάρια. Σύμφωνα με δήλωση του ίδιου του κ. Glickenhaus τα τρία SSC 003S θα πουληθούν σε άτομα τα οποία θα τον βοηθήσουν στην εξέλιξη του συγκεκριμένου μοντέλου. Δηλαδή, ο κ. Glickenhaus αναμένει από τους μελλοντικούς νέους ιδιοκτήτες των τριών SSC 003S να του μεταφέρουν τις εντυπώσεις τους και το τι θεωρούν αυτοί ότι θα πρέπει να βελτιωθεί ή να αλλάξει στο αυτοκίνητο. Όποιες αλλαγές ή τροποποιήσεις γίνουν σε ένα αυτοκίνητο, οι ίδιες θα γίνουν σε όλα.
   Τέλος, ο κ. Glickenhaus αναμένεται σύντομα να στείλει το SSC 003S στην γνωστή γερμανική πίστα του Nurburgring, προκειμένου να προσπαθήσει να σπάσει το ρεκόρ πίστας, κάτι για το οποίο ο ίδιος φαίνεται ιδιαίτερα σίγουρος.

Πηγή: motor1.com




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου