Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Η επιστροφή του Pagani Huayra Pearl στους δρόμους (+video)



   Πριν από ένα περίπου χρόνο, ο Haracio Pagani είχε κατασκευάσει ένα Pagani Huayra, στο οποίο είχε προσθέσει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κατόπιν παραγγελίας του πελάτη για το οποίο προοριζόταν. Το συγκεκριμένο Huarya ονομάστηκε Pearl, διαθέτοντας αεροδυναμικά στοιχεία οροφής, μία πίσω χωριζόμενη σε δύο μέρη αεροτομή και έναν ενεργό αεροδιαχύτη, ενώ το αμάξωμα ξεχωρίζει για τα μπλε απόχρωσης ανθρακονήματα από τα οποία είναι κατασκευασμένο.
   Λίγες, όμως, εβδομάδες μετά την παράδοση του αυτοκινήτου στον νέο του ιδιοκτήτη, αυτό υπέστη σοβαρές ζημιές, ιδίως στο πίσω μέρος του, μετά από μία σύγκρουση στην οποία ενεπλάκη. Παρόλο που οι πιθανότητες αποκατάστασης των ζημιών δεν ήταν ιδιαίτερα μεγάλες, λόγω της μεγάλης δυσκολίας που παρουσιάζει η επισκευή πλαισίων από ανθρακονήματα, το αυτοκίνητο μεταφέρθηκε στην έδρα της Pagani στη Μόντενα της Ιταλίας, καθώς αν υπήρχε κάποιος που θα μπορούσε να το επισκευάσει, δεν θα ήταν άλλος, από τους ίδιους τους μηχανικούς που το κατασκεύασαν εξ αρχής.
   Τελικά η “Πέρλα” του Pagani ξαναβγήκε στους δρόμους, και για τον λόγο αυτό δημοσιεύτηκε ένα βίντεο στο οποίο ο ίδιος ο Horacio Pagani εξυμνεί το μοναδικό αυτό δημιούργημά του.

Πηγή: carscoops.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου