Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Πιο ευρύχωρο και πιο δυναμικό το νέο Kia Picanto


   Με δυναμικότερο σχεδιασμό και μεγαλύτερους χώρους για τους επιβάτες έρχεται το νέο Kia Picanto. Με το μεταξόνιο να έχει μεγαλώσει στα 2.400 χιλ. από τα 2.385 χιλ., εκτός από περισσότερο χώρο για τους επιβάτες το νέο Picanto διαθέτει πλέον 255 λίτρα αποθηκευτικού χώρου, τον μεγαλύτερο στην κατηγορία των supermini.
   Στο εσωτερικό του υπάρχει μία οθόνη πολλαπλών λειτουργιών 7 ιντσών, ενώ τα υλικά που χρησιμοποιούνται στην καμπίνα των επιβατών είναι αναβαθμισμένα ποιοτικά. Η Kia προσφέρει στους αγοραστές του νέου Picanto την δυνατότητα να επιλέξουν τις αποχρώσεις της αρεσκείας του για διάφορα μέρη του εσωτερικού, προκειμένου να δημιουργήσουν ένα πιο προσωπικό χαρακτήρα.
   Ως προς την ασφάλεια, αυτή έχει βελτιωθεί στο νέο Picanto, το οποίο διαθέτει πλέον ισχυρότερο αμάξωμα όπου γίνεται διπλάσια χρήση χάλυβα υψηλής αντοχής. Επίσης, είναι το μόνο στην κατηγορία του που εξοπλίζεται με σύστημα αυτόνομου φρεναρίσματος (Autonomous Emergency Braking).

   Στους κινητήρες υπάρχει η επιλογή ενός υπερτροφοδοτούμενου T-GDI 1,0 λίτρου και απόδοσης 99 ίππων συνόλου, το οποίο θα τοποθετείται και στην πιο σπορ έκδοση GT-Line που θα διαθέτει και πιο δυναμική εξωτερική εμφάνιση. Επίσης, το νέο Picanto θα μπορεί να διατεθεί και με δύο ατμοσφαιρικούς κινητήρες, έναν MPI 1,0 λίτρου απόδοσης 66 ίππων και έναν MPI 1,25 λίτρων απόδοσης 83 ίππων, οι οποίοι προέρχονται από τo προηγούμενο Picanto. Οι κινητήρες θα συνδυάζονται με στάνταρ μηχανικό κιβώτιο πέντε σχέσεων, ενώ θα υπάρχει η επιλογή αυτόματου τεσσάρων σχέσεων για τον 1,25 λίτρων κινητήρα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου