Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Panamera Sport Turismo. Η στέισον βάγκον Porsche

   Για αυτούς που θέλουν να αγοράσουν μία Porsche, όμως θέλουν άνετους χώρους για τους επιβάτες και πρωτίστως μεγάλο χώρο αποθήκευσης, αλλά δεν τους αρέσουν τα SUV μοντέλα, η γερμανική εταιρεία έδωσε την λύση. Μία στέισον βάγκον έκδοση της τετράθυρης Panamera, την οποία ονόμασε Sport Turismo. Σε αυτήν την έκδοση έχει δοθεί έμφαση κυρίως στον χώρο αποθήκευσης ο οποίος έχει χωρητικότητα 520 λίτρων, είναι δηλαδή 20 λίτρα μεγαλύτερος από την saloon έκδοση της Panamera. Η πίσω σειρά καθισμάτων διαθέτει τρεις θέσεις οι οποίες μπορούν να διπλώσουν όλες μαζί ή κάθε μία ξεχωριστά σε αναλογία 40:20:40, με την διαδικασία να εκτελείται ηλεκτρικά από τον χώρο αποσκευών. Όταν τα πίσω καθίσματα έχουν διπλωθεί, ο χώρος γίνεται τελείως επίπεδος, επεκτείνοντας την ικανότητα αποθήκευσης στα 1.390 λίτρα. Μόνο στην έκδοση 4 E-Hybrid Sport Turismo o αποθηκευτικός χώρος διαμορφώνεται στα 425 λίτρα με όλες τις θέσεις ανεπτυγμένες και στα 1.295 λίτρα με την πίσω σειρά καθισμάτων διπλωμένη.
   Ο χώρος αποσκευών της Panamera Sport Turismo μπορεί προαιρετικά να εξοπλιστεί να εξοπλιστεί με δύο ράγες φόρτωσης δαπέδου, τέσσερα σημεία πρόσδεσης ιμάντων και με μία ηλεκτρική μπρίζα 230V.
   Οι αρχικές εκδόσεις με τις οποίες θα είναι αρχικά διαθέσημη η Porsche Panamera Sport Turismo ξεκινούν από την 4 Sport Turismo με 330 ίππους, την 4 E-Hybrid Sport Turismo με 462 ίππους, την 4S Sport Turismo με 440 ίππους, την 4S Diesel Sport Turismo με 422 ίππους και τέλος την Turbo Sport Turismo με 550 ίππους.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου