Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Η νέα Mercedes-Benz E-class Cabriolet για πρώτη φορά και τετρακίνητη

   H νέα σειρά Ε-class της Mercedes-Benz ολοκληρώνεται με την παρουσίαση της E-class Cabriolet, ένα τετραθέσιο ανοικτό πολυτελές μοντέλο, το οποίο για πρώτη φορά η Mercedes-Benz το εφοδιάζει προαιρετικά και με το σύστημα τετρακίνησης 4MATIC, δίνοντάς του έναν πιο “παντός καιρού” χαρακτήρα.
   H οροφή είναι υφασμάτινη και είναι δανεισμένη από την S-class. Ο σχεδιασμός της, όταν είναι κλειστή, θυμίζει την E-class Coupe, ενώ διαθέτει ειδική μόνωση για την προστασία της καμπίνας από το κρύο ή τη ζέστη. O χρόνος που απαιτείται για το άνοιγμα ή το κλείσιμό της είναι 20 δευτ. και οποιαδήποτε από τις δύο διαδικασίες μπορεί να εκτελεστεί με ταχύτητα έως και 50χ.α.ώ. Η υφασμάτινη οροφή μπορεί να παραγγελθεί σε σκούρα καφέ, σκούρα μπλε, σκούρα κόκκινη ή μαύρη απόχρωση.
   Η ανάρτηση της E-class Cabriolet είναι κατά 15 χιλ. χαμηλότερη σε σχέση με την Saloon έκδοση της E-class προκειμένου να δοθεί έμφαση στον σπορ χαρακτήρα του μοντέλου. Ο χώρος αποσκευών έχει χωρητικότητα 385 λίτρων, ενώ μειώνεται στα 310 λίτρα όταν η οροφή είναι ανοικτή. Η πίσω σειρά καθισμάτων διάταξης 50:50 μπορεί να αναδιπλωθεί για μεγαλύτερη πρακτικότητα.

   Τα συστήματα Airscarf και Aircap είναι σχεδιασμένα για να μπορούν οι επιβάτες του Mercedes-Benz E-class Cabriolet να χαίρονται την E-class Cabriolet ανοικτή ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες.. Το Airscarf αναλαμβάνει να θερμαίνει τους επιβάτες στο ύψος του σβέρκου τους, ενώ το Airscarf, το οποίο έχει σχεδιάσει η Mercedes-Benz ειδικά για τα ανοικτά μοντέλα της, αναλαμβάνει να μειώσει τους στροβιλισμούς αέρα που ενοχλούν τους επιβάτες, ιδίως τους πίσω.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου