Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Η Διακριτική εμφάνιση του νέου Golf R Performance Package στην Γενεύη (+video)




  Μπορεί την… παράσταση να έκλεψαν άλλα μοντέλα στην φετινή Διεθνή Έκθεση της Γενεύης, όμως η νέα έκδοση Performance Package του νέου Golf R έκανε την διακριτική της εμφάνιση στο περίπτερο της VW σε κίτρινη απόχρωση.
   Το νέο Golf R Performance Package εμφανίστηκε να φορά εξατμίσεις τιτανίου της εταιρείας Acrapovic και ελαστικά Pirelli Trofeo R. Τα ίδια ελαστικά τοποθετούνται και στην Lamborghini Huracan Performante. Επίσης, φαίνεται να διαθέτει νέες αναρτήσεις που πιθανόν να δίνουν τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε διαφορετικά ύψη του αμαξώματος από το οδόστρωμα. Το νέο Golf R Performance Package διαθέτει δισκόφρενα 17 ιντσών.
   Εξωτερικά, σε σχέση με το Golf R, η έκδοση Performance Package εξοπλίζεται με αεροκουρτίνα στον μπροστινό προφυλακτήρα, ενώ στο πίσω τμήμα του αμαξώματος υπάρχει ένας αγωνιστικού τύπου αεροδιαχύτης.
   Αν και δεν υπάρχει επίσημη πληροφόρηση για το αν ο κινητήρα του Golf R Performance Package είναι ο ίδιος ή ισχυρότερος με αυτόν του Golf R, να θυμίσουμε ότι το τελευταίο διαθέτει έναν δίλιτρο κινητήρα απόδοσης 310 ίππων, 30 περισσότερων από το προηγούμενο μοντέλο, καθιστώντας το ικανό για επιτάχυνση από στάση στα πρώτα 100 χ.α.ώ. σε χρόνο 4,6 δευτ., με την τελική του να φτάνει τα 270 χ.α.ώ.

Πηγές: carlist.my, motor1.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου