Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

O σχεδιασμός των σουιτών στην First Class της Emirates εμπνεύστηκε από την Mercedes-Benz S-Class

   Επιθυμώντας ο σχεδιασμός των σουιτών της First Class στα αεροσκάφη της Boeing 777 να συνδυάζει υψηλά επίπεδα άνεσης και πολυτέλειας, η Emirates απευθύνθηκε στην Mercedes-Benz. Η τελευταία διαθέτει συσσωρευμένη τεχνογνωσία αρκετών δεκαετιών στον σχεδιασμό άνετων και ταυτόχρονα πολυτελών καμπινών για τους επιβάτες των μοντέλων της. Οι δύο εταιρείες συνεργάστηκαν
επί τρία χρόνια, κατά τη διάρκεια των οποίων έγιναν αρκετές δοκιμές, προκειμένου τελικά να καταλήξουν στη σημερινή διαρρύθμιση των σουιτών που θα απολαμβάνουν οι επιβάτες της First Class. Μάλιστα, αυτή είναι εμπνευσμένη από το εσωτερικό της Mercedes-Benz S-Class. Ανάμεσα στον παρεχόμενο εξοπλισμό και υπηρεσίες, οι επιβάτες της πρώτης θέσης της Emirates θα έχουν στη διάθεσή τους μία οθόνη 32 ιντσών, ηχοσύστημα υψηλής απόδοσης, καθώς και κιάλια για όσους βρίσκονται σε εξωτερική σουίτα με παράθυρα. Για τις εσωτερικές σουίτες έχουν προβλεφθεί ψηφιακά παράθυρα.


   Από 1η Δεκεμβρίου φέτος, οι επιβάτες της Emirates που θα επιλέγουν να ταξιδέψουν στην First Class των αεροσκαφών της, θα έχουν τη δυνατότητα να μεταφέρονται δωρεάν από και προς το αεροδρόμιο του Ντουμπάι με ειδικές Mercedes-Benz S-Class που θα διαθέτει η εταιρεία για τον συγκεκριμένο σκοπό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου