Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

H Honda θα πουλά στις ΗΠΑ τον κινητήρα του νέου Civic Type-R προς 6.519,87 δολάρια



   Στα πλαίσια της φετινής έκθεσης SEMA στο Las Vegas των ΗΠΑ, η Honda ανακοίνωσε ότι θα μπορεί πλέον να πουλάει τον κινητήρα του νέου Civic Type-R μόνο του προς 6.519,87 δολάρια. Πρόκειται για τον δίλιτρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα με κωδικό K20C1, o οποίος
αποδίδει 305 ίππους, τον οποίο όμως δεν θα έχει το δικαίωμα να τον αγοράσει καινούργιο ο οποιοσδήποτε, προκειμένου να τον τοποθετήσει στο αυτοκίνητό του. Η ιαπωνική εταιρεία θέτει ως όρο για την πώληση του συγκεκριμένου κινητήρα της, ο ενδιαφερόμενος να είναι εγγεγραμμένο μέλος στο αμερικάνικο πρόγραμμα Honda Racing Line (http://hpd.honda.com/racing-line/). Αυτό με τη σειρά του προϋποθέτει κάποιος να είναι ήδη εγγεγραμμένος σε κάποιον οργανισμό επαγγελματιών οδηγών αγώνων και να διαθέτει τα επίσημα καταγεγραμμένα αποτελέσματα από τους τελευταίους δύο αγώνες στους οποίους συμμετείχε.
   Από ότι καταλαβαίνει κανείς, η συγκεκριμένη “προσφορά” της Honda αφορά μόνο αυτούς που διαθέτουν ήδη ένα αγωνιστικό αυτοκίνητό της με το οποίο συμμετέχουν σε αγώνες και όχι τους φιλόδοξους ιδιώτες που απλά αναζητούν μία εργοστασιακή αναβάθμιση του αγαπημένου τους αυτοκινήτου.


Πηγή: Motor1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου