Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

Η Audi το 2018 θα ξεκινά την παραγωγή ενός νέου της μοντέλου κάθε 3 εβδομάδες



   Στην πρόσφατη δημοσίευση των οικονομικών στοιχείων της εταιρείας για τους πρώτους 9 μήνες του 2017, η Audi αποκάλυψε ότι σχεδιάζει για το ερχόμενο έτος να αυξήσει την παραγωγή των εργοστασίων της, αλλά και την επιχειρηματική δραστηριότητα της εταιρείας γενικότερα. Ειδικότερα στοχεύει στο να ξεκινά την παραγωγή ενός νέου της μοντέλου κάθε τρεις εβδομάδες καθ’ όλη τη διάρκεια του 2018. Πρόκειται λοιπόν να παρουσιάσει
17 νέα μοντέλα, κάποια από τα οποία θα αποτελούν ανανεωμένες εκδόσεις μοντέλων που ανήκουν στην σημερινή γκάμα που διαθέτει η εταιρεία, κάποια θα αποτελούν νέες γενιές υφιστάμενων μοντέλων και κάποια θα είναι εντελώς νέα.
   Στην τελευταία κατηγορία ανήκει το Q8 που θα τοποθετηθεί στην κορυφή των SUV μοντέλων της Audi, η οικογένεια των οποίων θα διευρυνθεί εν αναμονή του ηλεκτρικού E-Tron. Επίσης, είναι πολύ πιθανό η Audi Sport να εκπλήξει παρουσιάζοντας ένα εντελώς νέο της σπορ μοντέλο που θα είναι πισωκίνητο. H τελευταία έχει ανακοινώσει των ερχομό νέων RS μοντέλων εντός του 2018, με πιο πιθανό το νέο RS Q5. Τον ερχόμενο χρόνο αναμένεται ακόμα και η εμφάνιση της νέας γενιάς του Q3, αλλά και του RS5 Sportback, ενώ νέα γενιά αναμένεται και για το Α6, μετά την πρόσφατη παρουσίαση των Α8 και Α7 Sportback. Ίσως μάλιστα να λανσαριστούν και οι S εκδόσεις των δύο τελευταίων, αλλά και του Q2. Προς το τέλος του 2018 πιθανότατα να παρουσιαστεί και η νέα γενιά του Α1. Τέλος, με βάση κατασκοπευτικές φωτογραφίες που έχουν δημοσιοποιηθεί, η Audi φαίνεται να ετοιμάζει κάτι με βάση το R8, είτε μια GT έκδοση αυτού, είτε μία βασική έκδοσή του με εξακύλινδρο κινητήρα.


Πηγή: Motor1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου