Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Αλλάζει το λογότυπο της F1 μετά από 23 χρόνια

   Μετά το τέλος του τελευταίου αγώνα για φέτος στο Abu Dhabi, η Liberty Media παρουσίασε, όπως είχε προηγουμένως ανακοινώσει, το νέο λογότυπο της Formula 1. Αυτό θα ξεκινήσει να χρησιμοποιείται από τις αρχές του 2018, όντας εμφανώς πιο απλό από το προηγούμενο, το οποίο χρησιμοποιήθηκε για 23 χρόνια. Σύμφωνα με τον εμπορικό διευθυντή της F1
κ. Sean Bratches η αλλαγή του σήματος και η πιο απλή νέα μορφή του ήταν επιτακτική για την καλύτερη εμφάνιση και χρήση του στις σύγχρονες ψηφιακές πλατφόρμες. Μάλιστα, όπως ο ίδιος συμπλήρωσε, τη συγκεκριμένη τακτική ακολουθούν και άλλες μεγάλες εταιρείες, όπως για παράδειγμα η Coca-Cola και τα Starbucks.
   Ο σχεδιασμός του νέου λογότυπου έχει εμπνευστεί από το χαμηλό ύψος των μονοθέσιων που τρέχουν μέσα σε μία πίστα μονομαχώντας για το πιο θα φτάσει πρώτο στη γραμμή τερματισμού, ενώ εμφανίζεται πιο τολμηρό και απλό σε σχέση με το προηγούμενο. Ο κ. Bratches πρόσθεσε ότι το προηγούμενο λογότυπο της F1 με το “κρυμμένο” 1 ήταν αρκετά διακριτικό, ώστε πολλά άτομα δεν το αντιλαμβανόντουσαν.
  
Πηγή: motorsport.com

Φωτογραφία: SkySports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου