Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

H Jeep παρουσίασε 200 προαιρετικά αξεσουάρ για το νέο Wrangler (+video)



   Μπορεί η Fiat Chrysler Automobiles να μην έχει παρουσιάσει ακόμα επίσημα το νέο Jeep Wrangler, πέραν κάποιων στοιχείων και φωτογραφιών που δημοσιεύθηκαν, παρόλα αυτά ο ιταλικός όμιλος προχώρησε ήδη στην παρουσίαση 200 διαφορετικών στοιχείων προαιρετικού εξοπλισμού για το συγκεκριμένο μοντέλο. Αυτά έχουν σχεδιαστεί από την Jeep και την Mopar και θα είναι διαθέσιμα
σε όλες τις εξουσιοδοτημένες αντιπροσωπίες της πρώτης. Πρόκειται για απλά αξεσουάρ αναβάθμισης της εξωτερικής αισθητικής του μοντέλου, όπως επιπρόσθετα φώτα και ζάντες για ελαστικά εκτός δρόμου υψηλής αντοχής, αλλά και για μηχανικά μέρη, όπως βίντσι και αναρτήσεις που εξασφαλίζουν μεγαλύτερο ύψος από το έδαφος. Για πρώτη φορά η Jeep μπορεί να εξοπλίσει το Wrangler με σχάρες οροφής. Από την γκάμα αυτή του προαιρετικού εξοπλισμού δεν θα μπορούσαν να λείπουν το τραπεζάκι της πίσω πόρτας και τα καλύμματα της ρεζέρβας η οποία τοποθετείται “παραδοσιακά” εξωτερικά στο πίσω μέρος του αμαξώματος.

   Η ιδιαίτερα μεγάλη αυτή γκάμα που παρουσίασε η Jeep, δικαιολογείται από το γεγονός ότι το 98% των ιδιοκτητών Wrangler έχουν τοποθετήσει τουλάχιστον ένα προαιρετικό αξεσουάρ της Mopar στο αυτοκίνητό τους.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου