Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

Με μια παρέλαση 80 Lamborghini στο Τόκιο γιορτάστηκαν τα 50 χρόνια παρουσίας της εταιρείας στην Ιαπωνία (+video)



   Η Ιαπωνία διαθέτει μερικές από τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες στον κόσμο, οι οποίες πέραν των άλλων κατασκευάζουν τα δικά τους supercar μοντέλα. Όμως το αγοραστικό κοινό της χώρας τρέφει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για “αλλοδαπά”  μοντέλα supercar αυτοκινήτων,
όπως για παράδειγμα αυτά της Lamborghini. Φέτος η ιταλική εταιρεία συμπληρώνει 50 χρόνια συνεχούς παρουσίας και εμπορικής δραστηριότητας στην χώρα του Ανατέλλοντος Ήλιου, γεγονός που γιορτάστηκε με ειδικές για την περίσταση εκδηλώσεις στο Τόκιο, οι οποίες έλαβαν χώρα την περασμένη εβδομάδα. Ανάμεσα σε αυτές ήταν η επίσημη παρουσίαση της Aventador S Roadster στην ιαπωνική αγορά, για την οποία μάλιστα προβλέφθηκε και μία ειδική έκδοση “50th Anniversary Japan”. Επίσης, διοργανώθηκε και μία συγκέντρωση 50 κλασσικών μοντέλων της Lamborghini, ανάμεσα στις οποίες και μία πορτοκαλί Countach μοντέλο του 1976.
   Τους εορτασμούς πλαισίωσε και μία εντυπωσιακή παρέλαση 80 Lamborghini στους δρόμους του κέντρου του Τόκιο, στην οποία πήραν μέρος κυρίως Gallardo, Huracan, Murcielago και Aventador.


Πηγή: Carscoops


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου