Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Βίντεο για τις νέες εγκαταστάσεις της Lamborghini αποκαλύπτουν το νέο της SUV σε φάση συναρμολόγησης (+video)



   Η Lamborghini βρίσκεται ήδη σε μία φάση αλματώδους ανάπτυξης, τόσο των εγκαταστάσεων του ίδιου του εργοστασίου της, όσο και της γενικότερης επιχειρηματικής της δράσης. Και αυτό οφείλεται στο νέο της SUV, την Urus, ο ερχομός του οποίου αναμένεται να διπλασιάσει, τόσο την ετήσια παραγωγή της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας, όσο
και τις πωλήσεις της. Προκειμένου να προβάλει τις νέες εγκαταστάσεις του εργοστασίου της στην SantAgata Bolognese της Ιταλίας, η Lamborghini δημιούργησε ένα βίντεο το οποίο και ανέβασε στο διαδικτυακό της κανάλι. Στο βίντεο αυτό, πέραν των εργασιών που έγιναν για την κατασκευή της νέας πτέρυγας του εργοστασίου της Lamborghini, εμφανίζεται και η λειτουργία της νέας γραμμής παραγωγής, μέσα από την οποία θα κατασκευάζεται η Urus.
  Εκτός από την πρωτότυπη μορφή της Urus (https://autonewsposts.blogspot.gr/2017/05/suv-lamborghini-650-video.html)  που έχει παλιότερα παρουσιαστεί, δεν υπάρχουν περαιτέρω στοιχεία για το μοντέλο που θα βγει τελικά στην παραγωγή. Το συγκεκριμένο βίντεο δείχνει αρκετά στιγμιότυπα από διάφορα στάδια συναρμολόγησης του μοντέλου παραγωγής, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά αρκετά από τα μηχανικά μέρη του που θα κρύβονται κάτω από το εξωτερικό αμάξωμα. Η επίσημη παρουσίαση της Lamborghini Urus έχει προγραμματιστεί για τις 4 Δεκεμβρίου 2017.


Πηγή: Carscoops


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου