Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017

Το τμήμα M Performance Parts παρουσίασε ειδικά αξεσουάρ για την νέα BMW M5


   Από την Άνοιξη του 2018 οι ιδιοκτήτες της νέας BMW M5 θα  μπορούν να παραγγείλουν το αυτοκίνητό τους και με κάποια ειδικά αξεσουάρ για το συγκεκριμένο μοντέλο, τα οποία σχεδίασε το αρμόδιο τμήμα της εταιρείας, M Performance Parts. Αυτά δεν ενισχύουν μόνο την δυναμική εμφάνιση του συγκεκριμένου γερμανικού σεντάν υψηλών επιδόσεων, αλλά βελτιώνουν ακόμα περισσότερο
και την οδική του συμπεριφορά. Ως προς τα αξεσουάρ που αφορούν τη βελτίωση της αεροδυναμικής συμπεριφοράς του μοντέλου, περιλαμβάνεται μία νέα πίσω αεροτομή, ένας νέος πίσω αεροδιαχύτης, ένα πίσω “Pro”σπόιλερ, πλευρικές ποδιές και ένα νέο μπροστινό splitter. Όλα αυτά τα πρόσθετα μέρη του αμαξώματος είναι κατασκευασμένα από ανθρακονήματα, όπως και τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών και τα περιγράμματα της μάσκας. Ανάμεσα στις προσφερόμενες επιλογές είναι και ένα σπορ τελικό καζανάκι της εξάτμισης από τιτάνιο με απολήξεις από ανθρακονήματα. Το καζανάκι αυτό, πέραν του πιο άγριου ήχου της εξάτμισης που εξασφαλίζει, αυξάνει ελαφρώς και την απόδοση του κινητήρα.
   Επίσης το M Performance Parts δημιούργησε ειδικά για την νέα Μ5 ειδικά αμορτισέρ που βελτιώνουν το κράτημα στο δρόμο, με χαρακτηριστικά κόκκινα ελατήρια, ενώ ένα σετ κεραμικών δισκόφρενων θα υπάρχει επίσης διαθέσιμο για το νέο Μ μοντέλο της BMW.

   Η νέα Μ5 εξοπλίζεται με έναν 4,4 λίτρων twin-turbo V8 κινητήρα απόδοσης 600 ίππων και 750 Nm ροπής, ο οποίος συνδέεται με ένα αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων και το νέο σύστημα τετρακίνησης Μ xDrive. To τελευταίο συνδυάζεται με το διαφορικό Active M Differential της BMW προσφέροντας μία σειρά διαφορετικών λειτουργιών, ανάμεσα στις οποίες και καθαρή πισωκίνηση.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου