Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Τα ultrasoft ελαστικά της F1 της Pirelli θα είναι ροζ στον επόμενο αγώνα στις ΗΠΑ



   Η Pirelli ανακοίνωσε ότι τα ultrasoft ελαστικά που θα διαθέσει στις ομάδες της Formula 1 για τον ερχόμενο αγώνα του φετινού Πρωταθλήματος στο Austin των ΗΠΑ, δεν θα διαθέτουν το γνωστό μωβ χρώμα στα πλαϊνά τους, αλλά θα έχουν ροζ απόχρωση. Όχι, αυτό δεν οφείλεται στο ότι
η γνωστή ιταλική εταιρεία κατασκευής ελαστικών ζήλεψε το χρώμα του μονοθέσιου της Force India. H Pirelli με τον τρόπο αυτό θέλει να στηρίξει τον οργανισμό Susan G Komen που δραστηριοποιείται στην καταπολέμηση του καρκίνου του στήθους. Μάλιστα, έχουν προγραμματιστεί να γίνουν διάφορες ενημερωτικές ενέργειες σχετικά με το συγκεκριμένο είδος καρκίνου καθ’ όλη τη διάρκεια του προσεχούς σαββατοκύριακου που θα διαρκέσει ο αγώνας της Formula 1 στο Austin. H Pirelli στη σχετική ανακοίνωσή της δηλώνει ότι στηρίζει πλήρως την συγκεκριμένη πρωτοβουλία, χρησιμοποιώντας τα ελαστικά της ως μέσο για την προβολή της.
   O οργανισμός Susan G Komen έχει βοηθήσει να συγκεντρωθούν 920 εκατ. δολαρίων από το 1982 για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού, ενώ σήμερα δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 60 χώρες παγκοσμίως.


Πηγή: motosport.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου