Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Το τελευταίο "made in Australia" Holden πέρασε τη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου στην Αδελαΐδα


   Το τέλος μιας εποχής στην ιστορία της Αυστραλίας σηματοδότησε το τελευταίο αυτοκίνητο της Holden που βγήκε από την γραμμή παραγωγής του εργοστασίου Elizabeth την περασμένη Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017. Πρόκειται για ένα κόκκινο τετράθυρο Commodore SS V-Series Redline, το οποίο αν και ήταν έτοιμο από την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017, η έξοδός του
από το εργοστάσιο προγραμματίστηκε δύο μέρες αργότερα σε ειδική τελετή. Μάλιστα, αυτή ήταν και η τελευταία ημέρα λειτουργίας του εργοστασίου Elizabeth, όπου κατασκευαζόντουσαν αυστραλιανής κατασκευής αυτοκίνητα της Holden από το 1994. Πρόκειται για την τελική φάση της  διαδικασίας πώλησης του συγκεκριμένου εργοστασίου, η οποία έχει διαρκέσει 6 μήνες, προκειμένου αυτό να μετατραπεί σε ένα “καινοτόμο πάρκο επιχειρηματικότητας” βόρεια από την Αδελαΐδα.
   Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017, περίπου 25.000 θαυμαστές της Holden πήραν μέρος σε μία εορταστική παρέλαση στην πόλη της Αδελαΐδας, η οποία αποτελεί και την έδρα της εταιρείας, όπου ξεκίνησε την επιχειρηματική της δραστηριότητα το 1856 ως σελοποιεία.


Πηγή: motoring.com.au & abc.net.au


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου