Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

H Toyota αναμένεται να παρουσιάσει στο Τόκιο μία πρωτότυπη GTI έκδοση του νέου Corolla


   Εκτός από τη νέα Supra και από ένα πρωτότυπο μικρό σπορ κουπέ μοντέλο, το S-FR, στο περίπτερο της Toyota στη φετινή Διεθνή Έκθεση του Τόκιο τα βλέμματα θα τραβήξει και η Corolla GTI Concept. Σύμφωνα με το ιαπωνικό Best Car, το συγκεκριμένο πρωτότυπο έχει ως σκοπό να προϊδεάσει για την GTI έκδοση της 12ης γενιάς του δημοφιλούς μικρομεσαίου μοντέλου της ιαπωνικής εταιρείας, η οποία θα δανείζεται την Nέα Παγκόσμια Αρχιτεκτονική της Toyota (TNGA). Το πεντάθυρο αμάξωμα αυτής θα συνδυάζεται με έναν δίλιτρο υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα απόδοσης 250 ίππων, ενώ η ανάρτηση θα διαθέτει ειδική ρύθμιση.
   Η Toyota προσπαθεί να δώσει έμφαση σε νέα δυναμικού χαρακτήρα μοντέλα που έχουν ως στόχο τους την οδηγική απόλαυση, δίνοντάς τους ονόματα δανεισμένα από ιδιαίτερα επιτυχημένα παλιότερα σπορ αυτοκίνητά της που μεσουράνησαν τις δεκαετίες του ’80 και του ’90.
   Περισσότερες πληροφορίες θα δημοσιευτούν κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης των τριών αυτών μοντέλων στην επερχόμενη Διεθνή Έκθεση του Τόκιο που θα ανοίξει τις πύλες της για το κοινό την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου.


Πηγή: Car and Driver

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου