Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

To νέο Audi A7 Sportback διαθέτει ταυτόχρονα χαρακτήρα ενός κουπέ, ενός σεντάν και ενός στέισον μοντέλου (+video)



   Η Audi παρουσίασε τη δεύτερη γενιά του A7 Sportback, του μοντέλου της γερμανικής εταιρείας που καταφέρνει να συνδυάζει περισσότερο από τα υπόλοιπα συγγενικά μοντέλα πρακτικότητα, πολυτέλεια και σπορ χαρακτήρα. Εξωτερικά, το μπροστινό τμήμα παραμένει σχεδόν αναλλοίωτο με αυτό της πρώτης γενιάς,
με πιο γωνιώδη σχεδιασμό και πιο λεπτά φωτιστικά σώματα, τα οποία προαιρετικά μπορούν να διαθέτουν τεχνολογία laser. Μεγαλύτερες αλλαγές έχουν γίνει στο πίσω τμήμα του αμαξώματος, όπου τα φωτιστικά σώματα εκτείνονται από άκρη σε άκρη, ενώ έχει διατηρηθεί η ύπαρξη μιας αυτόματα αναπτυσσόμενης αεροτομής που ενεργοποιείται σε ταχύτητες άνω των 121 χ.α.ώ. Ο δυναμισμός του μοντέλου μπορεί να ενισχυθεί με την προαιρετική τοποθέτηση ακόμα και ζαντών διάστασης 21 ιντσών, ενώ οι μελλοντικοί ιδιοκτήτες του μοντέλου θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ 15 διαφορετικών αποχρώσεων για το αμάξωμα, οκτώ εκ των οποίων είναι νέες.
   Αν και ελαφρώς πιο κοντό σε μήκος, το νέο Α7 Sportback διαθέτει μεγαλύτερους χώρους για τους επιβάτες και για τις αποσκευές τους. Η πίσω σειρά μπορεί να παραγγελθεί είτε με μόνο δύο ξεχωριστές θέσεις, είτε με τρεις θέσεις επιβατών σε διάταξη 2+1.

   Οι πωλήσεις της δεύτερης γενιάς του Α7 Sportback θα ξεκινήσουν από τα τέλη του Φεβρουαρίου 2018, ενώ η κατασκευή του θα γίνεται στο εργοστάσιο της Audi στο Neckarsulm στη Γερμανία. Η τιμή του αναμένεται να ξεκινά από τα 67.800 ευρώ και η οποία θα αφορά την έκδοση 55TFSI Quattro S.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου